Defnekusunannesi Koka yapılan bu aşı sonrası kolda iğnenin girdiği yer dışında kızrıklık kalmadı bugün 4.gün oldu aşı olalı. İz kalmayınca tutmuyor dediler acaba iz daha sonra mı oluşacak hemen mi oluşmuş olması gerekirdi ???
duruliyasmom Defnekusunannesi benim kızım 4 buçuk aylık oldu. Hala bir iz yok :) Doktorumuza sordum her bebekte iz olacak diye bir şart yok. Vücuda o aşının girmesi önemli dedi.
Gunesinannesii Defnekusunannesi benim doktorum şimdi de olabilir 4 5 ay sonra da olabilir demişti 2 ay sonra kizardi sonra sivilce gibi oldu sonra sivilce patlati kabuk bağladı şuan baya düzeldi
Narin Defnekusunannesi Yaşına girecek en ufak iz yok.Başta çok taktım kafama çok doktora sordum hepsi farklı konuştu artık üzerinde durmuyorum.
Tulker_erm_34 Bebeğim 7 aylık oldu hala aşısı düzelmedi hiç belli olmasa çok iyi olacaktı bence dert etmeyin bebeği rahatsız ediyor o kızarıklık
Melek_Eymenim Defnekusunannesi bizde bu persmbe olucagz ates felan oldu husursuzluk felan zorlandn mi cnm
Defnekusunannesi Melek_Eymenim huzursuzluk oldu ateşte normal de 36.2 oluyordu ortalama o gece 37 ye kadar çıktı bende yatmadan 1 çay kaşığı calpol verdim rahatladı huzursuzluğu. Ya sürekli kucak istiyor kucakta emmek istiyor hiç bişeyle avunmuyordu banyo da yasak ya banyo yaptı 3.gün nasıl rahatlama sürekli uyudu banyodan sonra
aysenurkerem Defnekusunannesi bizim 4.ayda patladı daha yeni yani ☺️ Önce kızarıyor yeri zamanla zamanla şişti bizimki dünde patladı şuan iyileşmeye döndü
elifsrbs Defnekusunannesi aşı yeri 3. Ayda kızarmaya başlıyor hemen kızarma meydana gelmiyor biz 4. ayımızdayız hala kızarıklığı geçmedi
Dmngrkmmm Defnekusunannesi bize 2 ay sonra bile kabuklanabilir. Enfeksiyon kapmış gibi bi görüntüsü olabilir korkmayın dediler.
Mom090 Defnekusunannesi biz yaptırdıktan 4 hafta sonra kızarıklık belirginleşti bizde tutmadı mı diye düşünüyorduk ama hemen iz olmuyor
Caglazynp Defnekusunannesi bizimde olmamıstı bir kaç hafta sonra küçük sonra sinek ısırığı gibi falan belirginleşti
Xyz Defnekusunannesi iz sonra oluşuyor ve sonra şişeye başlıyor bizimki neredeyse 1 ay sonra ortaya cıkma ya başladı bende tutmadı sanmıştım
otose_san Defnekusunannesi neredeyse aşıdan 1 ay kadar sonra oluştu kızımda aşı izi biraz daha bekleyin derim ben