PelinleGunler Arkadaşlar 6 aylık oğlum var gece yatarken ne giydireyim havalar çok sıcak ve kafası aşşırı terliyor. Tek uzun kollu zıbın ve altına pantolon yeterli mi? Yoksa kısa kolluya geçeyim mi?
Gizemlim PelinleGunler bende burda bekliyim benimkide 3 aylik kafasi hep ter oluyor. Ince uzun kol alt ust giydiriyorum ama kafasi cok ter oluyor kisa kolluylada kollari soguk oluyor bilemedim. Ustune ne örtuyorsunuz siz.
Dilaraaaaaaa PelinleGunler iki ogluma büyükler 6 ve 4.5 yaşında atlet ve şort 1 yaşındaki oğlum sadece zıbın 🎈
Ucansupurge PelinleGunler 8,5aylik kızim kısa kollu şortlu pijama ile yatırıyorum üzerine muslin yada tek katlı battaniye örtuyorum.
Lavinserpil Gizemlim benim de kızım ın kafası hep terliyor su içinde ince battaniyesini örtüm dün gece ama yine terliyor
PelinleGunler Elif311 bende zıbın alayım kısa kollu hiç almadım daha hep atlet gibi ve uzun kollu var.
Gizemlim PelinleGunler bende henuz pike falan almadim muslin ve penye battaniyesi var muslinde cok ince olur.
PelinleGunler Gizemlim çok sıcak gerçekten benimki gecede 7-8 kez kalkıyor son bir haftadır sıcaktan mı diye düşünmeye başladım.
Gizemlim PelinleGunler benimkide dun gece hep uyandi baktim kafasi sırılsıklam olmuş hemen carsafi degistirdim uykusu iyice açıldı. Daha simdiden boyleyse agustosta temmuzda napcaz bilmiyorum. O bisey degil hasta olmasa bari terleyipte😔
Arzu_Doruk PelinleGunler benimde 6 aylık bu gece itibariyle kısa kolluya geçtim çünkü çok sıcak evin içi şuan 29 derece çok terliyor
Gizemlim Lavinserpil benimkide oyle ya dun gece çarşafi bile sirilsiklamdı o sekilde uyumuş cok üzuldum su icinde uyumus farketmemisim. Bugun muslin carsaf aldim ince. Bakalim belki ise yarar ama sanmiyorum
Lavinserpil Gizemlim işe yararsa sizde ben de deneyeyim zaten çok terleyen bi kızım var bugun yarım kolu zıbınla durduğu halde su gibi oldu bu yaz sıcakları çok zor geçecek benim için öyle görünüyor
Gizemlim Lavinserpil ben bu gece bi gozlemleyip size haber veririm. Benimkide gun icinde kisa kollu zibinla oldugu halde kafasi hep ter. Hatta mama icerken oyle terliyor ki havluyla dolasiyoruz surekli kurulamak icin. Sacida cok yok üstelik. Sizinki kac aylik