Reyhanasya Busrabsr şuan biraz erken galiba bize 8. Aylık kontrolde doktorumuz artk kavun karpuz verebilirsiniz demişti ama
TalentedMom Busrabsr azıcık verebilirsin meyve filesi ne koy brnce ben öyle yapmıştım ama az ver gaz yapar
Birkucukeylulmeselesi Busrabsr canım hem erken sanki daha ek gıdaya yeni geçiyor hemde zaten kavunun zamanı bile daha tam gelmemişken iyi olmaz sanki
Leylaa_ Busrabsr Küçük sanki bilmiyor kızım 11.5 aylık yeni verdim küçük olsa vermeye bilirdim 7 ayı beklerdim galiba
Ucansupurge Busrabsr kavun aşırı gaz yapan bir meyve. 8. Aydan sonra uygun diye biliyorum. Kizim8,5 aylık ben denediğimde baya gaz yapmıştı haberin olsun.
Dnz19 Busrabsr canim kavun vermek icin cok erken bence bir yasindan sonra verilmeli asiri derecede gaz yapiyor
watermelonlove Busrabsr Evet olur kavun 9. Aydan sonra verilir takip ettiğim doktor bilgisidir kızım 10 aylık henüz kavun tadımı yaptırmadım yakın zamanda düşünüyorum iyice tatlansınlar diye bekliyorum
Irmakprensesinannesi Busrabsr kızım 9 ay 23 günlük şuan daha yeni yeni veriyrm ama dokroumuz 6.ayda vermeye başlayabilirsiniz demişti tabi o zmn kıstı çıkmamıştı daha
Dnz19 Irmakprensesinannesi dediginiz gibi bebekten bebeğe değişiyor canim ben vermedim daha 7 ay 9 günlük kizim