Esse19 Kızım 4 Aylık mesela geceleri 9bucuk 10 gibi gece uykusuna geçiriyorum evde 1aydir ama hiç Bi yere gitmiyorum gidemiyorum düzen bozulcak diye siz neler yapıyorsunuz hayatinizi böyle mi devam ettiriyorsunuz buna Bi çözüm bulmalıyım
bisenakillisinzaten Esse19 evet biz hep evdeyiz hiç bir yere çıkmıyoruz geçen bayramda bi köye gittik orda kaldık evi yadırgadı zaten uyumadı gece 😦
Bbilgilii Esse19 8de uyuması için 7de başlıyorum. Yani hiçbir yere gidemeyiz. Gelen de yaa niye uyuttun falan diyo. Erken gelseydiniz diyorum. Düzenini bozamamya.
Prettymom Esse19 ben de çıkmıyorum hicbir yere ya bazen istiyorum eşim erken geldiğinde ama nasıl olacak yine uyuturum dışarıda ama uyanırsa kıyamet kopar herhalde😭
Bluesmommy Ben ee 7.30-8 gibi uyutuyorum. Bunun için 6.30 gibi başlamam gerekiyor uyku rutinine. Gün benim için 6da bitiyor artık 😂
Minikkus14 Esse19 yok uyanmıyor çok şükür ki gittiğim yerde de uykuya geçirirken pijamasını giydiriyorum öyle uyutuyorum eve gelince üstünü değişmeyle uğraşıp uyandırmıyorum