Oflu_u Dilara61 dün alışverişe gittik 600 tl bayıldık ama bak ortada hiçbirşey yok gerçekten ülkeden kafayı sıyırıcaz eşliden insanlar yokluktan nasıl intihar ediyor diye saçma bulurdum şimdi çok iyi anlıyorum..
Dilara61 Babybus_ sorma vallah iki tane kizim var ikiside sut iciyo alan var almayan var nolack bu halimiz hic bilmiyorum millet artik sokağa dokulme vakti geldi de geciyo
Dilara61 Oflu_u sutu zam geldi simdi peynir urunde zam gelecek sanki cok ucuz bisey mi gibi 100 tl olmus kasar
Dilara61 bir_pasa_annesi kiz vallah ben bayilirim sute yemin olsun artik icmiyorum ki kizlarima yetsin
Dilara61 Dilaraaaaaaa oyle ya nereye kadar boyle allah yardimcimiz olsun vallah boyle artik tak etti canima
teachersrn Dilara61 Libya’ya süt ve mama yardımı yapsınlar ama… ciddi ölçüde enflasyon yaşıyorlarmış biz de yardım edecekmişiz. Biz ne yaşıyoruz acaba?
Dilara61 teachersrn herhalde donumuzu alacaklar bu gidisat oyle gozkiyor ona gore hava hos 100.000 maas aliyo bi gecinsin askari ile ozman gorecem onu gotunu
bir_pasa_annesi Dilara61 haklısın cnm valla ucu ucuna yetmiyor bu duruma getirenleri Allah bildiği gibi yapsın inşallah