Aysenur-Goktug balabanayse1 yara olduktan sonra hiç bir krem işe yaramıyor ayva çekirdeğinden jel yapıp surun ve açık bırakın iyileşiyor hemen
Linaa222 balabanayse1 lansinoh krem çok faydalı geliyor bana 5.aydayiz hala kullanıyorum kremi sürüp gümüş kapak takınca yumuşuyor bikac saate ve kremi silmene gerek yok bebek emerken ama ben siliyorum vazelinli bi yapısı olduğu için bebeğinin yüzü yağ oluyor kısaca faydalı tavsiye ederim 😇🤭
Selin1234 balabanayse1 eğer yara olduysa karabaş otunu kullan canım iki günden hemen geçiriyor ben bunu kullandım hemen geçirdi resmen göğsümün ucu kopuyordu ilk doğum yaptığım gün de ikinci gun bitti ve bir daha olmadı şuan 4 aylık olduk
MelikeBade @balabanayse1 ben yara olduktan sonra kullanmaya başlamıstım surdukten sonra rahatlatmıstı . lanolin krem
Fks65 En iyi çözüm emzirme açısını değiştirmek, benim sürmediğim şey kalmadı geçirmedi, emzirme danışmanım çözümü buldu ve bir daha hiç olmadı
Bayramsevincim balabanayse1 lansinoh kullanmama ragmen faydasini gormedim gumus kapak kullanin kesinlikle tavsiye ederim çok çok iyi geldi ve hiç çatlama olmadi rahatlıkla emiyor kreme gerek kalmıyor
minisim53 Bayramsevincim gümüş kapağı nasıl kullanıyorsunuz? Emzirdikten sonra ne kadar süre takılı kalıyor?
Asyaveannesi04 balabanayse1 en iyisi gümüş kapak Allah bulandan razı olsun bebeğim 5 aylık olucak ne sızı ne yara hiç bir şeyim olmadı 🙏🏻
TalentedMom balabanayse1 lansioh kullandım ama hiç faydasını görmedim hindistan cevizi yağı çok iyi geldi
Ece011 balabanayse1 ben lansinoh kullandım yara olmadı hafif tahrişle atlattım ama kremin yanında avent kalkanların çok faydasını gördüm. Alt tarafı kapak bu kadar para verilir mi bunlara dediler bana ama değermiş. Çevremdeki her hamileye tavsiye ettim.