ebruneco1108 Selam herkeze, emzirirken dondurma yiyormusunuz? Bebegim 3 haftalik. Etrafimda duyduguma gore yenmez diyorlar😐
birbebekannesi33 ebruneco1108 sen dondurmayı yiyorsun 12 saat sonra sute dönüsuyor yer yemez sutun soguk akmıyor yani yemende sıkıntı yok niye oyle diyorlar kii
Alisumm ebruneco1108 postu hatırlamıyorum ama birisi yazmıştıki kaynanam dondurma yememe izin vermedi bebek üşür diye ayy onu hatırladım😂😂😂
Bugsbunny1 ebruneco1108 ay tabikide yiyebilirsiniz valla ben geçen sene temmuzda doğum yaptım hava yanıyordu buz gibi sular içtim mis gibi . Şimdi yine yiyorum içiyorum sütten çocuğa soğuk mu geçecek 😂🤷
Demetbulut ebruneco1108 yeme yeme sütün soğur bebe hasta olur🙄….. Yavv taze annecim ye ye hiç bişeycik olmsz yedikten sonr 1 bardak su iç hasta olmayasın
Aminekusunannesi- DerinTuana anne sütü vücut ısısında akar 😂 3 çocuğum var kaç kez dondurma yedim ne boğazı şişti ne dondu bunlar hurafeeeee👌🏻
Essra19 ebruneco1108 bende bi ara duydum,neymiş efendim sütüm soğuk gelirmiş😂😂bebek üşütürmüş.hiç takmadım yedim vallahi😁😋
Aminekusunannesi- ebruneco1108 canınız ne çekiyorsa makul ölçüde yiyiniz.. 3 çocuğum var hiçbir şeyden kendimi çekmedim. Yok sütün üşür yok bebek üşür falan bunlar hurafeden başka birşey değil..
DerinTuana Aminekusunannesi- ahaha tabıkıde hurafe şaka yapıyorum.31 mayısta dogum yaptım,hayatımda hiç yemedigim kadar dondurma yedım gecen yaz🙈