Gizemlim Elif_1309 bebegim dogdugundan beri hic emmedi 😭 sonra sarilik oldu mecbur biberona aliştı. Eds silikon uc faln hersey denedim memeyi tutmadi. Hatta biberona o kadar alisti ki baska biberonu bile tutmuyor o derece. Bende bu aya kadar hep sagarak verdim tabi mama takviyeside aliyor cunku sutum yetmiyor. 6.aya kadar en azindan azda olsa anne sutu alabilsin diye ugrasiyorum. Suan 3.5 aylik.
Elif_1309 Gizemlim canım bende 2 buçuk aya yakın sagdim verdim daha sonra biran da tuttu sende ara ara dene meme ucu mu yok neyden dolayı tutmadı tam olarak
Gizemlim Elif_1309 meme ucum var silikon uç falanda denedim o da fayda etmedi. Niye tutmadi bilmiyorum biberon verince ona alisti sanirim ama mecbur kaldim sarilik oldugu icin kaşikla beslemek yeterli olmadi uyuyakaliyordu surekli. Bende hergun deniyorum bazen bi iki çekip agliyor ama oyle boyle degil katila katila agliyor resmen. Sonra biberonunu verince susuyor🤷🏼♀️ aglatip biberon vermemeyide denedim yine olmadı. Sagmak beni cok yoruyor ama yeterki bi damla bile olsa icsin diye ugrasiyorum iste
Elif_1309 Gizemlim sağmak senin için de zor bende mecbur biberonla verdim ama memeyi bı kere tuttu Allah’tan o günden sonra aldı mamayı fln bıraktım sen ara ara ya da sık sık dene ins tutar çok zor oluyor yaşadığım için hem zaman kaybı hem süt azalması ama hiçbir şekilde almıyorsa da yapacak birşey yok dediğin gibi 6 ay bile alsa kâr
sedaozan Gizemlim bana etki etmişti tavsiye ederim 100 tane falan içmişimdir biraz tatlı ama bana kötü gelmedi tadı bi kaç sefer içince alışıyor insan ☺️
Gizemlim sedaozan yeterki ise yarasin icerim bi sekilde. Ama cidden tadi cok şekerli biraz zor ictim 😀😀
Gizemlim Moniza cok sekerli bi ürün ben duzenli kullandim göbegimi çikardı. Ise yarasa kullanmaya devam ederdim ama faydası olmadi ne yazikki🤔
Birkucukumutcuk Ben de aldım ama daha 2 tane içmemle cok ciddi bir kabızlık problemi yaşadım. Aranızda bu sekilde yaşayan var mı ben de merak ediyorum. Bu nedenle elimde 6 li yeşil 4 tane de mavi promalt var. İsteyen varsa uygun fiyata ben de gönderebilirim.
Eyllada Dün bir tane alıp deneyeyim dedim tadı dut suyu gibi ama baya şekerli pek sevmedim fayda etti mi bilmiyorum
SCerenY Gizemlim ben aldım içiyorum da ama hayatımda çok bir şey değiştirmedi. Bence ona para vereceğinize solgarın brewers yeast b12 vitamini var onu alın. Malt içecekten çok daha etkili