Mefa3809 Kızlar polis eşi olanlar biz 2 yıldır İstanbul’dayız eşim tercih yapmamasına rağmen Mardin’e tayinimiz çıkmış oğlumda 6 aylık biz buraya alıştık gidip gitmeme konusunda kafamız çok karışık sizlerinde fikrini almak istiyorum
Kubra3525 Mefa3809 biran önce gidin bence ilerleyen zamanda çok zor biz 2.şarkıda yapıcaz nasipse bebegim büyüdügü zaman zor saçma sapan biyerde okula gitmesini istemem
AA201207 Mefa3809 istanbuldan kolay kolay göndermezler 2 yılda İstanbul’dan tayininiz çıkmış ne güzel gidin bir an önce bizim İstanbul’da 5.yilimiz tercih dışı Hakkari ye gidiyoruz Mardin güzel bebeginizde küçükken gidin aradan çıksın
Mefa3809 Kubra3525 Seneye baya yoğun geçecekmiş zor olacak diyorlar bakalım hangisi hayırlıysa hakkımızda o olsun inşallah 🤲
Naturall Mefa3809 Anladım ama zaten bu görev er yada geç yapılacak bebeğiniz küçükken bitirin güzel bir yerde kreşe okula başlasın
Naturall Mefa3809 Kaldı ki Mardin 10 numara 5 Yıldız memleket çok şanslısınız ben çok istedim Mardin’i neresi geldi Ardahan Hayaller hayatlar
Mefa3809 Naturall Evet bir yandan Mardin gibi bir yer çıktığı için çok şanslıyız bidaha bu fırsat elimize geçmeye bilir🤷
KupSekerAnnesi Git arkadaşım kesinlikle. Bizde İstabuldan Ardahana gidiyoruz. Oğlum 2 yaşında keşke daha önce gidip gelebilseydik bir an önce bitsin