ayseeeasln21 Kızlar merhaba bebeğim 8 aylık bu zamana kadar hep emdi 5,5 aylıkken ek gıdaya başladık ama sanki sütüm artık doyurmuyor ek gıda da veriyorum sabah akşam öğlen olmak üzere ama hep biseyler yemek istiyor acaba mama takviyesi yapsam mı 8. ayda Mama veren oldu mu acaba
Deletedmom00881 ayseeeasln21 benim oğlum 7. Ayda memeyi bıraktı, 3. Ü aydan beri meme reddi ile savaşıyordum, emmiyor çocuk, onada kendime de eziyet edemem dedim ve sağıma başladım, sütümün az olduğu zamanlarda mama takviyesi yapıyorum canım, şu anda 8 aylık..
Lulemom ayseeeasln21 bende 9. Ayda başladık mamaya. Ama doktor başla dedi bana. Meme reddi vardı savaş veriyorduk. Kilo almıyordu vs.
Dnz19 ayseeeasln21 bizde 7 ayligiz ayni şekilde benim kizimda sürekli yemek istiyor emiyorda bende sütümun yetmediğini düşünüyorum 🥺
Yildirim32 ayseeeasln21 doktor kontrolüne götürdün mü kilo vermiş mi hemen mama diye düşünme belki bebeğinin ihtiyacına göre süt üretiliyordun
ayseeeasln21 Dnz19 aynı şekilde sürekli versem sürekli yicek artık insan içine çıkınca bu çocuk aç demelerinden bıktım
Yildirim32 ayseeeasln21 ve bir de hanı emmek yerine bir şeyler yemek daha hoşlarına gidiyor benim de kızım öyle emzirmeye çalışıyorum emmiyor ama püre falan yapıyorum yemek istiyor
ArdicEge ayseeeasln21 bunu en iyi doktorunuz bilir ona danısın lütfen. Arkadasımın bebegi 9.ayda emmeyi bıraktı ama cok güzel yemek yiyordu kilo alımıda gayet güzeldi mama takviyesine ihtiyac duymadı doktoru gün icinde. Sadece gece uyanırsa bir miktar mama veriyordu o kadar.