AslhanDivarc Merhaba anneler sağ göğsümde süt akış hızı fazla bebeğim 2 buçuk aylık ve 3 çekişte memeden çekilip nefeslenip tekrar devam ediyor. Sorun şu ki geceleri uykuları ağır olduğu için memeden çekilince ağzını artıramıyorum kitliyor resmen ve uyanmıyorsa cebelleşiyoruz resmen. Sağ göğsümden az emmiş oluyor geceleri ne yapabilirim?
bktsct AslhanDivarc süt cok oldugu icin bol bol geliyodur maşallah önden biraz sağsan sonradan emzirsen rahat emer belki o zaman
2707 AslhanDivarc göğsünüz çok sert olursa bebek tutamaz. Gece yatmadan sağıp verebilirsiniz ya da biraz sağıp gerisini emzirebilirbiniz
AslhanDivarc bktsct bende tam aksine sütüm az gibi geliyor bana sadece akışı hızlı gibi sertlik olsa çok dolu dicem sağıcam ama oda yok
rojda AslhanDivarc aynı durum bizde de var. Hatta boğulacak gibi oluyor öksürüyor ilk yudumlarda ama göğüslerde de aşırı şişlik ve sertlik yok. Sağsam bu seferde bebeğim doymazsa... bilemedim
bktsct AslhanDivarc parmaklarnla sıkıstırsan göğsünü belki cok gelmez baş ve orta parmağınla makas gibii yapıp bi dene bakalıımm