Bulutbey Kızlar oğlumun vücudu iki saat içinde böyle kabarcıklarla doldu. Ateşi halsizliği yok. Genel durumu oldukça iyi. Öğlen uykusu sonrası doktora gideceğiz. Öncesinde sizden de fikir almak istedim ne olabilir acaba İki gün önce parka gittik biraz kumla oynadı ama uzun alt giydirmiştim. Kum vücuduna çok temas etmedi.
RanaBadekus Bulutbey benim kızda 3 yumurta beyazını gömmüş kaşla göz arasınds sıcakta ağır geldi alerjı olmuş 2 gündür vermiyorum yumurta
Bulutbey Noname21 domates hiç yemez. Çilekte bu günlerde hiç almadık. Biraz yer fıstığı yemişti belki de ondan oldu
Noname21 Bulutbey evet o da yapar. Fenistil jel var kaşınıyor ise prospektusune bakin uygunsa yas olarak sürün çok rahatlatir
Sedamasalediz İnş alerjıdır ben el ayak hastalıgına benzettım 6ncı hastalık olarakta gecıyor bı goturun bence doktora
Bulutbey Sedamasalediz o hastalığı daha önce de geçridik. Ben de ondna şüphelendim. O zaman da ateş vs olmamıştı. Ağız tabanına bakamadım ağzının kenarlarında yok ama içini göremedim. İnş alerjidir.
Elika00 Sedamasalediz onlarda ateş halsizlik falan da olması gerekmiyor mu ? Yer fıstığı alerjendir muhtemelen ondan olmuştur
Bulutbey RanaBadekus o da olabilir belkide sbaah kahvaltılarında yiyoruz hergün. Çok abartmıyoruz ama belki de üst üste ve sıcakta olunca vücut tepki verdi. 🙏
Kocakgiller Bulutbey yazın benim kızım da dabi şekilde oluyordu oyuzden ona benzettim. Havalar sıcak günlük yumurta yediriyorsaniz ondan da olabilir