Ceren_301121 ay sakın yapma öyle birşey bak kızım yaşına geldi dayandı hala on kilo fazlam var bir sinirle öyle bir şey yapma sağlığından olma inanma o dalaverelere öyle kilo verdim diyenlere sonunda yada illaki bir gün çıkıyor hastalığı .. yeşil çay al canım aktardan kendini al paket değil bir su bardağına iki çay kaşığı koy yarım limon sık o sekilde demle 5 dk üzerine sade maden suyu dök bunu iç sabah aç karna bn bunu yapıyorum hemen fark ediyor bir gün bu bir gün soğan suyu sabah aç karna ama yarım saat bir saat sonra yemeğini ye ama ekmek tüketme canimsin doymuyorum diyosan aşırı su iç yerken ben doymuyorum mesela öyle yapıyorum akşam 7-8 den sonra sıvı hariç asla ağzına bir şey koyma sadece yatarken dört yemek kaşığı yoğurt birer çay kaşığı zerdeçal zencefil tarçın koyup karıştırıp bol su ile tüketiyorum göbek için emziriyorm hatta ben bir zararı yok bu yazdıklarımın doktor onaylı merak etme bunları azimle yap ne o çay kahvelere para ver ne sağlığından ol spor la destekleyebilirsen en azından yarım saat de olsa yürüyüş mükemmel kilo verilir ama fırsatım yok diyosan da evde kendin mekik çek ben 1 haftadır bu tempodayim 1,5 kilom gtmis hissedyrm kendimde zaten önemli olan istikrar düzen canım unutma 💪🥰