EsraTurna Kızlar selam olsun sizlere Bankada az biraz param var ama TL de durdukça TL’nin değeri düşüyor nasıl yatırımlar yapıyorsunuz fikir olsun banada altın mı dolar mı ?
Essra19 EsraTurna altın bence, eşimle birlikte tüm birikimimiz altına evlendiğimizden beri hiç zarar etmedik,evimizi arabamızı aldık çok şükür
Busramaden EsraTurna ben bnka faizine koyuyorum banka ısletıyo 180 gun vadelı faızden gelen parayı altın veya dolar alıyorum altında dolarda dusse bıle benım kaybım olmuyo ana param oldugu gıbı duruyo ama genelde kazancım oluyo her 6 ayda bır de toplu para gectıgı ıcın hepsı altına ve dolara gıdıyo
yigitinaannesii Dolar. En iyisi,en garantisi. Yıl sonuna yine 22lere ulaşacak diyorlar. Malum seçimler yaklaşıyor, kim cebine ne kadar atarsa kâr diye bakacak çünkü.
CeylinEkim Essra19 zarar yapmak istemiyorum sanırım çünkü dolar bası pek belli olmuyor bi anda çıktığı gibi bi anda da düşüveriyor insan haliyle korkuyor
Serserilikiz Busramaden altın vadeli yapsanız daha kârlı degilmi bende faize yatırmıştım çok zararım olmuştu
Serserilikiz Busramaden faize koymuştum 2 ayda sadece 400anca gelmiştir altında olsaydi baya kazancım olacaktı
Busramaden Serserilikiz faiz oranları paranızın mıktarına gore degısıklık gosterır mıktarınız ne kadar yuksek se gelırınız o kadar cok olur yanı soyle soylıyım ben 400 bın koydum Her 6 ayda bana 35 bın verıyo (bankadan bankaya degısıyo) ben bu 35 bını alıp altına veya dolara cevırıyorum halıyle ana param sabıt duruyo yıllık 70 bın yaptıgım kar altına ve dolarla kar elde edıyo
Serserilikiz Busramaden acaba hangi banka canım baya iyiymiş benim anlamında 250bini vardi faiz getirisi ayda 2bindi sizinkisi baya iyiymiş
Cennetkoydum En karli altin oglumun biraz parasi vardi dolar aldim 4 5 ay oluyor 20 tl kar yapti 2 hafta once yarim gram altin aldim 50 tl kardayim. Banka faizlari de az 12 bin vardi bankada ayda 200 veriyordu cektim 1 sene olmadi bilezik aldim 3 bin kardayim. Altinin grami bin tlyi gecicekmis kuyumcu soyledi bende elime gectukce biriktiriyorum yarim gram parasina ulastimi gidip aliyorum
Belinsu EsraTurna canım en iyisi altın al gram . Çeyrek . Yarım yani paran hangisini müsaitse . Çünkü değer asla kaybetmiyor bende öyle yapıyorum