Yavrus17 Merhab anneler bebeğim 5 aylık sütüm tazyiklenmeye başladı, emme süresi 1-2 dkyı geçmiyor. Yaklaşık 2 saatte bir emmek istiyor.emme süresini uzatmaya çalışıyorum ama kesinlikle tutmuyo memeyi.Böyle bir durumu yaşayan var mı?
Ayln1613 Yavrus17 benimde bir göğsüm tazyikli idi boğazına kaçıp dururdu sürekli.. önden biraz sağıp sonra memeyi vermeye başladım saat farkını açmak işe yaramaz göğsünüz daha çok dolar bebek istediği zaman boşaltmalı ben her istediğinde emzirdim 3 saat olsun diye beklemedim güzel kilo aldı çok şükür
Sontvbukucu Yavrus17 benim bebegim de 4 5 aylıktan beri 2 3 dk da mideyi dolduruyor hem sutum cok hem cenesi kuvvetlendi normal artik yenidogan bebek gibi dakikalarca emmez
Tweetyy Yavrus17 sütün tazyikliyse ondan kisa sürede doyar. Bebeklerde güçleniyor hizli çekiyor. Bende ayni durumu yaşıyorum saatle degil ne zmn isterse emziriyorum
Yavrus17 Çok teşekkür ediyorum hepinize. bu ay kontrole de gidemedik daha içi de hep bir şüphe ya doymuyosa😃
mommybaby Yavrus17 tazyikli süt meme reddi yapar bunun önlemini alın bence ileri aylarda isteseniz de tazyikli olmayabilir bı kez de emmek istemez