Busra2013 Kızlar sızın cocuklarınız bu ayda yan yatrdıgınızda ıdndınu yuz ustune cevırıomuydu kac aylıken bunu yaparlar
Irmakprensesinannesi Busra2013 kendisi 3 aylık itibariyle yavaş yavaş siz yaptırabilirsiniz öğretin ama her bebeğin gelişimi farklidir
Momsbabyy Busra2013 Kızım 3 aylıkken evet dönüyordu ama oğlum şuan 5 aylık daha 1 haftadır felan dönüyor ayına takılmayın her bebeğin gelişimi farklı oluyor ☺️
Alpylmz Momsbabyy kız erkek farklı oluyo cidden bende gözlemledim bunu kızım farklıydı oglum kızıma bakarak daha az yani geç yapacak galiba bazı şeyleri
Minikkus14 Busra2013 ne güzel gayretli bebişlerimiz sırt üstü yatarken yan dönebiliyor mu peki bizimki arada yapıyor
Alpylmz Momsbabyy evet eşim de diyo yani kızım 2 aylıkken falan gülümserdi oglum 2 ay 25günlük zorla güldüryorum çok ciddi sert çoçuk ya benden 22 gün sonra falan dogum yaptı arkadaşının kızı oldu o gülümsüyo falan diyo kız erkek farkı çok arada
deniiiza Busra2013 3 ayi dolmadan yan yatirirken yüzüstü donmeye basladi. 3 bucukken de sirt ustu halden yuzustune döndü
Momsbabyy Alpylmz Bizde de tam tersi kızım hiç gülmez zorla güldürürdüm oğlum resmen gülücükler saçıyor 😂😂
Alpylmz Momsbabyy bizde oglumuda kızım gibi zannederdim öyle olucak diye ama çıkmadı babası gibi çok ciddi ve sinirli bi çoçuk olacak