Aleyyo1205 15 günlük bebeğim 120ml sağdıcım sütü içti hala aranıyor , sizce emzirmeli miyim???? ,fazla içince de kusar diye korkuyorum, yardım edinnnn plss 😔😞
1prensannesi06 Aleyyo1205 120 ml 15 günlük bebek için çok çok fazla gazı falan vardır belki kulağı ağrıyordur kulaklarını ovala bebekler sadece acıktıklarında değil bi dertleri olunca da aranır
Duygu388 Aleyyo1205 aynıyız cnm 180 cc bile oluyo sağdım süt onu içer hepsini dahada aranır 3 saat sonra tekrar açıkır şimdi 150 cc içti daha aranıyor bnde verdim emziği uyudu ya bu gazdan kaynaklıda olabiliyormuş bazen psikolojik olarakda ama bn vermesem ağlar uyanana kadar sütü hazrda bekler meme reddi var bide bzde
Banunur Aleyyo1205 bebeğim 3 aylık dörde dönücez Allah izin verirse 125 ile 180 arası mama içiyor 15 günlük bebek 125 ml iyi içiyor biz o zamanlarda 30 60 ml iciriyorduk bebeğinizin iştahı yerinde bence başka bı nedeni olcani sanmam
Atahaninannesipnr Kubra3525 bu yazıları okuyunca şok oluyorum bnm 15 günlük bebeğim 120 yi icio ustune bide 30 luk mama veriyorum asla doymuo benden mi kaynaklı acaba sürekli aranıyor ve ağlıyor
1prensannesi06 Atahaninannesipnr gazı olabilir başka bir sıkıntısı olabilir bebekler o zaman da aranır sadece acıktıklarında değil
Kubra3525 Atahaninannesipnr gazı olabilir yada güven duymak için olabilir çok fazla onun için mide kapasitesi kısıtlı zaten oglum 11 aylık şuanda bile arada veriyorum 120 ml tek seferde anca içiyor
Banunur Kubra3525 gazı olan bebek ağlamaz mi ağladığı için de içmez gibi tabi tam olaraktan bilmiyorum mantık yürüterek söylüyorum
Leila65 Duygu388 bizde de meme reddi var 2 ay 16 günlük sağıp vermekten sıkıldım memeye gelince bağırıp duruyor
Aleyyo1205 Duygu388 başka arkadaşlar 30-60ml verin diyor asla doymaz ki onunla Benim oğlum , bence iştah meselesi ve bebeğin bulunduğu kiloyla ilgili
Kubra3525 Banunur canım doyduğunu anlamadıkça içer bilmiyor çünkü bu sefer hazımsızlık gazdan da huysuzlanır doktorumda bana her agladıgında verme 2 saatte bir emzir yeter dedi arkadaşımda her agladığında aç diye veriyordu sonra çocuk hep huzursuz kusma vs oluyordu
Bbilgilii Aleyyo1205 15 günlük 60-90 cc arası içer normalde. Bir de emziriyormuşsınuz. Çok bence. Aranması reflekstendir. Ağlıyorsa gazı olabilir . Her ağlamasını açlığa bağlamayın
Sontvbukucu Aleyyo1205 dur naptiniz o kadar verme 😂😂😂 bebeklerde doyma hissi yok yani 4. Aya kadar yok ne verirseniz alir kusar zaten birazdan. Aranması da normal emme refleksi bir süre daha devam edecek ac olmasa da aranacak.