Lskdlamxle Kızlar çok fazla çatladım hamileliğimde çatlaklar nasıl gider bir çözümü var mı yada güzellik merkezlerinde falan tedavisi varsada gerçekten gidiyorumu çok psikolojim bozuluyo çatlaklarım yüzünden
Nesli06 Lskdlamxle keşke krem kullansaydınız en basında. Gerçi bu deriniz ile alakalı. Hiç krem yağ kullanmadım hiç çatlağım yok. Güzellik merkezleri yapar ama kaliteli yer olursa daha iyi sonuç alırsınız
Yenigelinnur Lskdlamxle bende 3. Ayımdan itibaren kullandım ama etki etmedi doğum yapalı neredeyse 6 ay olacak hala kırmızı kırmızı çatlaklar var karnımda 😞
2bebelianne__ Lskdlamxle ben de hamileyken çok krem kullandım ama vücut yapısı ile alakalı ve bu çatlak konusu genetik yani Ne kullanırsan kullan çatlıyor vücudun Ben Mersin’de yaşıyorum Benim de göbeğimde var çatlak Benim de hiç hoşuma gitmiyor Dilan Polat güzellik merkezine gitmeyi düşünüyorum yorumları çok iyi
SaskinOrdeginAnnesi Lskdlamxle son 2 hafta kalana kadar kremlendim hep her aklıma geldiğinde sürdüm ama o son 2 haftada çarlamaz artık diyip sürmedim ve çatladım 🙈😳 hayırlısı ama deriyi gerdirmek ve o çatlakları yk etmek istyorum 😣 bu aralar rejimde yapıyorum kilo verdikçe göbek sarkıyor gibi geliyor
Bluesmommy Ben de hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren hep yağ sürdüm karnım otoban gibi 🤦🏻♀️ sabırla bekliyorum biraz solmalarını. Gittikçe soluklaşıp şeffaflaşacakmış. İnşallah öyle olur.
Srnsrnsrn Lskdlamxle çok yoğunsa medikal işlem gerektirir ama o da %100 sonuç vermiyor tamamen geçmez. Hafif çatlakların içinde Evde kendin sabah akşam at kılı fırçası ile kuru fırçalama yaptıktan sonra lieracın oluşmuş çatlak için serumu var onu sürebilirsin
Deletedmom_32 Lskdlamxle iğneli lazer tek çözümü ablam yaptırıyor şu an bende yaptırıcam göğüs yan basen kalça karın of of 😣 çok kötü duruyor 👎🏻