Begum006 Merhaba arkadaşlar menenjit aşısı yaptıran var mı kaç doz şeklinde yaptınız.malum devlet hastanesine gidiyorum kontrollere fakat net bir şey söyleyen yok.agizlarindan lafı kerpetenle alıyoruz
Lulemom Begum006 9. Ayda b grubu bexsero yaptırdım. 2 dozu daha var. . A grubu nimerixi 12. Ayda tek doz olacak. Ama bu aşılar her ayda yapılıyomuş sanırım. Erken yaptıranlar iki aşıyı birlikte falan vurduruyolar. Değişiyo yani. Doktorun yönlendirsin bence
VERA19 Begum006 Kızım 30 aylık olduğu için Nimenrix tek doz yaptırdık. Daha sonra Bexsero 2 doz yaptırıp tamamlayacağız,doktorumuzla bu şekilde konuştuk
umayy34 Lulemom bizim doktorda iki doz nimerix yaptirin dedi 7 ve 13 ayda doktordan doktora degisiyor galiba
Lulemom umayy34 evet değişiyor. Bize ilk aşıyı 9. Ayda olduğunuz için nimerixi 12 ayda tek doz yaptırın dedi
Sedaalya Bizim doktorumuzda 4.ay muayenesine geldiğinizde yapalım dedi aşı için. Ama kaç doz olduğunu sormadım 😕
Lulemom umayy34 yok olmuyomuş, bende sordum onu. 5 grup menenjit var dedi. İsimlerni de söyledi unuttum. 4 ü nimerixde var 1 tanesi de bexsero dedi. A grubu b grubu diye ayrılıyormuş. Nimerix a grubu oluyo. Bexsero b grubu
umayy34 Lulemom yeterli degilse tekrar doktorumuzla konusuyum o halde ged kalmadiysaj tabi 6 ay 10 gunluguz