sedaozan Oykunil canım labne hiç önerilmiyor maalesef onun yerine şirden mayalı ya da içeriği temiz beyaz peynir verebilirsin. Biz mesela tarım kredi kooperatifinin olgunlaşmış beyaz peynirini veriyoruz oğluma ama tuzsuz değil bu peynir suda bekletip tuzunu almaya çalışıyorum bu peynirin içeriği tertemiz
sedaozan Oykunil içeriğine bakın genelde içim vs gibi markaların içeriğinde stabilizör var bu yüzden tüketilmemeli
Yagmuryy Oykunil Oykunil doktır annenın blogunda 6 ayda bimde kerem organık labne almiştim ıcerıgı temız dıye onu kullandık cokta sevmiştik simidı tuzsuz lıgt peynır alıyorum kahvaltıklsrdan
DuruAlcin 35lavanta kültür varsa baştan eleyin. tuz, pastörize inek sütü ve peynir mayası yazacak sadece
35lavanta DuruAlcin Neyse artık yapacak bişey yok kızım 3 yaşında xaten o fasıl çoktan bitti labne falan yemiyor artık nasılsa 😂 Şuan oğluşta 15 günlük daha o döneme çoook var 😂
Susi Arasbeyinannesi laktik asit kültürü dediğiniz Lactobacillus acidophilus denen bir mikroorganizma probiyotik özelliğini kazandırır peynire yani zararli değil aksine faydalidir. Fermantasyon yöntemi ile üretilen bir peynirdir.
Susi Arasbeyinannesi ben size bilimsel olarak açıklama yapıyorum siz karsiliginda benim düşüncem diye karşılık veriyorsunuz bana çok enteresan gercekten. Siz vermeyin vermek zorunda değilsiniz ama kimseyi yanlış bilgilendirmeyin.
DevrimciAnne Arasbeyinannesi düşüncenizle olacak iş mi bu çok biliyormuş gibi yapmadan önce yorumunuzun başına BU BENİM DÜŞÜNCEM diye başlayın bildiğini sandığın bir çok şey bilgisizlik de olabilir
2209 Oykunil tuzsuz lor. Beyaz.peynir aksamdan suya koyup sabaha tuzunu salinca verebilirsiniz. Labne yerine bunlari verebiliesiniz. Biz sevemedik onlari, 7.ayda.doktorumuz siz ne yiyiorsaniz onu verin dedi tulum yiyior beyfendi :)
sevgisimay Oykunil organik labne yok maalesef ya ben bi sayfa takip ediyorum özellikle peynir içerikleri paylaşılıyo bi bakın isterseniz Sayfanın adı birlikteanneyiz
sevgisimay 35lavanta evet içeriği temiz değilmiş ben de arastırmıştım evde kendim yapıyorum ama zor oluyor ya bi de cabuk bozuluyor
Yarim_Kilo_Kiyma Oykunil Yoğurttan siz lor yapın en temizi. 19 aylığız hala kendim yapıyorum ekstradan sadece ezine veriyorum, hakiki kaşar ile
Oykunil Daenerys dün dr şa konuşuyordum Pınar labne verebilirsin dedi alerji dr Prof o dediğine göre için rahatladı vericem