Zarifokur Saat 11’den beri üç kere çıkardı . Bu üşütme olamaz dimi öksürük yok . Direk geldiği gibi çıkarıyor . En son afedersiniz su bildiğiniz fışkırır gibi . Boğazları kızarık ama ondan değil . Yarın doktora götüreyim mi? Doktor bakar mı ? Bayramdan sonra antibiyotik aldı . Valla hastalıktan bıktım. Çocuğum iştahlı bir çocukta değil .
AsyaninAnnesiiii Zarifokur sabah 11 mi akşam 23 mü ? Suan durumu nasil kusmalar kesilmediyse hic beklemeyin. Yeter ki iyi olsunlar hasta olarak buyuyecekler. Allah dermansiz dert vermesin yeter ki. Geçmiş olsun.
YildizPolen Zarifokur fışkırarak kusması ?🥹 ay bilemedim bende yeni anayım ama teyzem fışkırarak kusarsa acile git hemen demişti bence hiç Zaman kaybetmeyin bacım evlat bu çok başka
Zarifokur AsyaninAnnesiiii az önce işte üçüncü kez oldu . Anne diyor direk çıkarıyor . Uyuyamıyor bir türlü üç kez uyak üst baş değiştirdik . 23 yattı işte 00:00 ilk çıkardı ordan beri üç kere 😟
Zarifokur pieceoflife dün dondurma yedi Perşembe akşamı yani benim koca hiç laf dinlemez rezil olamam İçin artık pes ettim😩😩 valla deli olacağım bu adam yüzünden
Zarifokur Essare inşallah rota aşısı var . Öyle kusan ççovuk hiç olmadı şöyle diyeyim ilk defa balgamla kusmuştu ama o çıkaramadığı İçin
pieceoflife Zarifokur büyükmüş. Dondurmadan olduğunu sanmıyorum. Aç karnına yediyse dokunur. Boğazı belki de kustuğu için asitli asitli hafif tahriş etmiştir.
Zarifokur Veragillerden ilk çıkardığı evet canım yediği şeyler vardı . Son çıkardığı bildiğin en son su içirdim onu küsmüş
Veragillerden Zarifokur Canım üşütmüş olabilir, kokan kusmuk üşütmeyi gösterir sırtını sıcak tutmayı dene istersen bir, geçmezse mutlaka bir acile gidin kustuğu için sıvı kaybı olmasın, zaten kusmak yormuştur muhtemelen boğazı acımıştır kıyamam, çok geçmiş olsun
Zarifokur Veragillerden yok boğazlarına baktım kızarık gördüm 🥺valla daha yeni hastanedeydik . En işte markete gittik dondurma alıp verdi babası Perşembe akşamı ondan mı oldu bilemiyorum
Zarifokur pieceoflife bakalım dönüp duruyor geldiği gibi anne diyor yavrum tabi bırakıyor dağ gibi çamaşır oldu 😩 nerden virüs bulaştı valla pes ediyorum