yigitinaannesii kızlar merhaba oda sıcaklığı 27,5. üstünde iç zıbın ve kısa kollu var. alt eşofman vardı ama kafası su içinseydi, çıkartayım dedim. sizce şimdi üşür mü?
Belisinwonderland yigitinaannesii bizimde şu an 27.5 kısa kollu zıbın+ince tayt var. İçime sinmedi ince bir yelek giydirdim. Kalkarsa bakacağım. Ancak dün gece zıbın+İnce kısa tulum ve kolsuz uyku tulumu giydirmiştim çok terlemişti. Eşime kalsa yeleği çıkarttıracak ama korkuyorum ciğerleri nolur nolmaz ..
Bebegimm1 yigitinaannesii o derece de tek zibinla yatmasi daha dogru olur terleyip hasta olur ustu ince olmasindan usumez ama terleyip hasta olmasi daha kolaydir terletmemeye dikkat edin derim
Ulusefe012 yigitinaannesii ben ince eşofman kısa kol zıbınla yatırdım üstünü bile örtmedim dün gece baktım çok terlemişti gün içinde terlemesine müdahale ediyorum bez falan koyuyorum arkasına ama uyurken teri üstünde soğur diye öyle önlem aldım. Terletmeyin kızlar bebekleri o daha riskli göğsü sırtı teri üstünde soğursa direk hasta olur. Valla ben şortla duruyorum şuanda. Emin olamıyorsanız ince giydirin üstüne müslin örtü örtün.
Hilall-16 Bebegimm1 benim bebeğimde şuan tek zıbınla uyuyor saçlark terlemiş ona rağmen ama bacakları kolları biraz soğuk gibi geldi yinede aklım onda
Bebegimm1 Hilall-16 muhtemelen teri sogudugu icinn vucudu soguktur elinizle bir bakin soguk olan yeri nemli sekilde mi eger oyleyse teri soguyordur yaz aylari sknti malesef
Babasininoglu yigitinaannesii yigitinaannesii Odanızı soğutma imkanınız varsa oda ısısını düşürün bence çok değil mi. 22-24 öneriyorlar
Gmze1998 yigitinaannesii tek zıbın hasta olmaz kızım hep öyle büyüdü şuan 2.5 yaşında hatta klimada açık olur temmuz Haziran gibi 27 çok fazla 23 en ideali terlemeside iyi gelir havale geçirir sıcaktan
ObirAnnnee yigitinaannesii Üşümez canım benim oğlumda şuan boxser ve atletle yatıyor üstüde açık. İstanbul yanmaya başladı malesef 🥺
Gmze1998 Ulusefe012 anlamiyorsaniz ateş olcerle ölçün bende böyle yapardım 36.5 yeterlidir vücut isi ve bizden bir derece fazla vücut ısıları bebeklerin terlemesi vücut işini artirir
GozdemHilal 24 derecede ince kısa kollu zıbın ince tayt var o halde bile su gibi 😭😭😭bizim evimiz kışın bile Max 22 derecedir oğlum sıcağı hiç sevmiyor.16 aylık oldu bebekligindenberi öyle.