28durum Merhabaa 💜💜 1 aylık kızım var genelde anne sütüyle besliyorum. Günde 2-3 seferde mama. Manuel süt pompasıyla sağım yapıyorum öyle vaaavvv bi sütüm yok. Elim yoruluyor bazen süt sağmıyor vs. vs. Mochi süt pompası alsam işe yarar mı (az sütüm var) 🤪
Alpitom 28durum moshi akan sütü toplamaya daha çok yarıyor. Sağmak için tam performans alamazsınız ama benim çok işime yaradı. Şöyle ki sütüm çok çok fazla değildi ama ucu olmayan göğsümden kontrolsüz süt gelirdi. O kontrolsüz akan sütü toplayıp biberonla verdim ilk 3 ay. Şu an kullanmıyorum 18 aylık kendisi emiyor. Kontrolsüz akma da bitti ☺️
ruzgrnanns_35 28durum ben yaklaşık bir buçuk aydır kullanıyorum sezeryan oldum sütüm azdı çoğaldı pompa sayesinde
banakaderiminbiroyunu 28durum yorumlar hep işe yaradığı yönünde bende ondan aldım kullanmaya fırsatım hiç olmadı aldığım gibi duruyor bir kere kaynattım bir kere taktım ama benim göğsüm çok küçük olduğu için durmadı bende bunu düşünemedim sütüm de azdı göğüslerim dolmadı hiç şimdi zaten mama yiyor artık .
Neva77 28durum ben aldım ama takınca göğsüm sızladı acıdı tutamadım göğsümde pek.. ben mi bir yerde hata yaptım bilmiyorum