Zeynep_zumra Daha önce bebeğini bu bölüme götüren oldumu orda ne yapıyorlar bebege lütfen aydınlatır mısınız sikaytimiz kakada mukus peynir kesiği gbi parçalar 6.5 aylik
Smehtap Zeynep_zumra bende gittim çok kusma ile. Önce şikayetleri dinliyo ardından gerekeni yapıyo ama ilk önce size büyük ihtimalle alerji testi yapılacaktır. Bizeede ilk o yapıldı sonra ilaçlı röntgen çekildi vesaire.. Geçmiş olsun size 😊 eğer alerji çıkarsa zaten sizi alerji bölümüne yollayacaktır.
KadersizMelek ysfahmd bizi de yönlendirdi doktor, siz emzirmeyi bıraktınız mı peki. Bizde de fışkırarak kusma ilk iki ay oldu sonra olmadı çok şükür ama şuan kaka da kan var mukuslu ishal gibi bol sulu 😪5ay 15 günlük
Zeynep_zumra ysfahmd kendimi ifade edemedim sanırım ben ne yapılıyor yapılan islem nedir nettw aratsrdm korktum makattan grme agzidan hortum falan gbu şeyler diolar bnm bebegimin beyaz beyaz sut kesiği kakasi var reflusu var ve mukusu var tam olarak yapılan işlem nedir
ysfahmd KadersizMelek ilk 6 ay öyle böyle emzirdim kendim diyet yaparak .sonra bebeğim emmek istemedi meme reddi yaşadık . şimdi 8 aylık sadece mama içiyor. ek gıda da yemek istemiyor🤦🏻♀️
KadersizMelek ysfahmd ya bende sadece emziriyorum ama çocuğum çok aşırı huysuzlaştı sürekli ağlıyor gece uykusu bitti çok üzülüyorum,süt ve süt ürünleri yumurta vs hiç yemiyorum 😩
ysfahmd Zeynep_zumra doktor sikayetlerinizi dinliyor ona göre bir yol çiziliyor . dediğiniz işlemler yapılmadı bizde kaka testi verdik . birde mide filmi çekildi o kadar
Busemehmetbora Zeynep_zumra süt kesıgi gibi kaka anne sütünün yaglı kısmını sındıremedıgıne işaretmıs canım bende gastroentolokıye goturecegım mıde asıdı agzına gelıyor kusması yok cok sukur uykudan kallıyor bazen sımdı ek gıdaya basladık bazı gıdalarda bu daha da fazla oldu elma armur kiraz gibi. Sen nerede oturuyosun ve buldunmu
Zeynep_zumra ysfahmd ay ınsallah bizdede can yakan bsey olmaz ve hayrli sonuc aliriz o esnada kakasini nasil yaptı denk mi. Geldi
KadersizMelek Zeynep_zumra yok ben Yozgat’ta yaşıyorum Ankara gazi de doğum yapmıştım, oraya götürcem işte randevu alıp.