Kızlar kızım 15 aylık olacak haftaya 2. Ayından beri katılma nöbetleri yaşıyor dönem dönem çok artırıyor bu ara yine çok fazla artırdı kardiyoloji noroloji ve hematoloji takiplerimiz vardı katılma nöbetinden dolayı hiç bir sorun çıkmadı kan değerleri düşüktü düzeldi ama hala katılma nöbeti devam ediyor nöroloji doktorumuz 7 aylıkken nöotropil ilaç vermişti çok fazla olursa katılma nöbeti geçmesse bunu kullan diye bugune kadar kullanmadım kullanmak istemedim hep katılma nöbeti yaşıyordu Zaten kendine de geliyorduama dün yaşadığım şeyden sonra 😣 ishal kusma şikayeti ile dğn kızımı hastaneye götürdüm tabi hemşireleri gördükçe ağladı kan serum vs takıldı serum bitti hemşire çıkardı başladı ağlamaya zaten ağlıyordu iyice artırdı ugundu sonra gözlerini bi noktaya dikti kasıldı daha önceden de 2 3 kere olmuştu hastanede doktorlae hemen müsahele etti havale geçiriyor dediler yatış yapıldı acil neyse ki havale değilmiş katılma nöbetiymiş tabi 1 gğn kaldık hastanede ama 1 gün boyunca ağladı sürekli de uğundu çünkü artık alışkanlık haline getirdi artık kızım ağlamasın diye inanın neler yapıyorum şimdi bu ilaca başlasammı karar veremedim kullanan varmı kaç ml kullandınız yab etkileri oldu mu ? Bu kadar zor durumda kalmasam asla kullanmam ama artık hayatımızı etkiliyor bu katılma nöbetleri