Minou Kızlar kızımın gündzleri uykusuda beslenmeside karman çorman oldu 4.ay atağından sonra :( sizde nasıl? Beslenme uyku ?
Simaykus Minou biz eskiye döndük çok şükür ama tabki uykular yine 40dkyı aşmıyor ve bazen 4 uykuyu bile buluyor
Meriyyy Minou 5ay 15 günlük olduk 1 haftadır falan düzene girdi maşallah diyeyim gündüzleri baya uyuyor 2 kere 1.5 saat bir kere de yarım saat uyuyor gece uykularımız zaten güzel şükür ama 4. Ayda gündüz yarım saatten fazla uyutamıyordum
Ceren_301121 Minou 5 ay 28 günlüğüz 4 ay atağından sonra hayatımız alt üst oldu uyumuyor mamayı zorla içiyor şaştım kaldım artık 🤷♀️
Minou Simaykus kızımda öyle çok kısa süreli ama sık uyumak istiyor.uyanıyor bir saat sonra tekrrdan uyumak istiyor
cglbnlicli-89 Bizde 4 ayı bitirdik şükür havalar ısındı dışarı çıkıp geldikten biraz sonra bir bici bici yapıyoruz missss gibi uyku zaten bebek arabasında uyuyor giderken bazen uyanıyor naçizane tavsiyem
Fulyay45 Minou 5 ay 11 günlük kızım ve aynı sizin dediğiniz gibi çok yorucu oluyor hiç düzen kalmadı kafasını kaldırıp duruyor gözünden uyku aksa bile sonra da sürekli uykulu geziyor
Minou Ceren_301121 tam düzene oturdu derken diş başlayack vallahi allah bizlere sabır versn .aç kalıyor diye ağlıyorm az az içiyor hep :(
Minou Fulyay45 kızımda öyle uykusu var en fazla 45 dk uyuyor sonra uyanıyor gündüzleri .dahasını yok.kıyamıyorumda bu süreçler zor inş çabucak atlatırız
Ceren_301121 Minou amin eller hep ağızda salya deseniz durmuyor dişten geçen gece o kadar ağladı ki bebek arabasıyla sokakta gezdirerek uyuduk normalde hiç böyle ağladığını görmemiştik 😞