Sulee_ Bebeğim 8 aylık hiç anlaşılır yada anlaşılmaz birşey söylemiyor sadece çığlık atıyor bişey mırıldansın istiyorum devamlı konuşuyorum onunla ama normal mi bu durum ?
Halimea Sulee_ kızım 7 ayliķ oldu bugun bizimkide aynı ama her bebek aynı degil 2 oglum 4 ve 5 aylıken anne demislerdi .kızımın Ilk kelimesini söylemesini sabırsızlıkla bekliyorum🥰
ZeynepNurten Sulee_ oğlum 4-4 buçuk aylık anne dedi kızımda 2 buçuk 3 aylık anni dedi kızım Şuan 7 ay 21 günlük anne dedede del hayyde diyo tabi bunlar bilinçli değl babıldama dönemi
Mali48hira Sulee_ kızım 6 aylikti dede demeyi öğrendi sonra baba şuan anne baba dede nene diyor 10 aylık
Sulee_ Mali48hira yaaa maşallah benimki daha bişey demiyor sadece hı hı diyor ve çığlık atıyor devamlı konuşuyorum baba dede diyorum ona tekrarlıyorum ama yok demiyor
Mali48hira Sulee_ siz ne kadar çok konuşursanız kelime dağarcığı gelişir ina kitap okuyun şarkılar söyleyin💕
defneninannesiii2 Kızım 1 yaşına girecek haftaya Çarşamba memeyi görünce meme meme diyor anne diyor babayı bazen babıldıyor bazen bilinçli söylüyor