Asel2 SekerAnne benim kızım şuan 6 aylık 5 ay muanesinde fark edildi krem felan vermedi sadece altını her açtığında masaj yapar gibi yavaş aç dedi bende öyle yaptım şuan geçtim çok ufak bi yeri kaldı en üstü nokta kadar kapalı
Beren-2020 Estriol krem vermişti doktor 1 hafta düzenli kullanımda geçiyor sonrada olmadı o zaman 5 6 aylıktı
Sedaalya Benim kızımda 3 aylık p.tesi kontrolde söyledi doktorum. Üzt ve alt açık ortada hafif yapışıklık var. Vazelin sür hafifçe aç dedi banada. Birde ıslak mendil kullanma pamuk ile temizle dedi.
SekerAnne Hepinize de geçmiş olsun arkadaşlar biz de2 ay kontrolünde fark edildi kremi hemen vermek istemedi. Tahriş etmemeye çalış bölgeyi dedi Ben de pamuk kullanmaya başladım
Sedaalya isabel Ya sürüyorum ama açma işleminde kızım çok rahatsız oluyor. Elimi götürmeden ağlamaya başlayınca bıraktım açıkcası. Haftaya doktor kontrolü var durumu paylaşıcam. Bu sefer altını temizlerkende ağlıyor doğal olarak. Sağlıklı değil bu işlem
isabel Sedaalya hadi ya bizdede durum sizinki gibi. Yarına randevu aldım ama vazelin işe yarıyorsa ilk onu deneyip gideyim demiştim