Sumeyye068 Sevgili anneler 3-4 gündür eklemlerde ağrı vardı . Bugün doktora gittim pregnacare verdi doktorum . Daha önce kullanan var mı? Herhangi bi yan etkisi olan oldu mu?
Sumeyye068 Ruya88 valla ben bi tane normal hap alıyorum sabah . Bi de akşama doğru bi tane balık yapı içiyorum
Ruya88 Sumeyye068 sabah kahvaltıdan sonra bi tablet ve balık yağı akşam da yemekten sorma bir tabletmiş
Sumeyye068 Ruya88 bana ezcanedeki kadın istediğin gibi kullanabilirsin demişti kendi bi kaç örnek vermişti. Balık yağı bende mide bulantısı yaptığı için gün başlangıcında içtiğimde günüm mahvoluyor . O yüzden akşama onu bıraktım
fadjobe87 Ben kullanıyorum. Emziren anneler için uygun. Bir tane sabah bir tane akşam tok karnına içiyorum. Bebeğim alerjik olduğu için balık yağı hapını içmiyorum. Çok iyi geldi bana ağrılarım hemen azaldı.
Ruya88 fadjobe87 ya süper çok sevindim saat aralığı fark ediyor mu malum çocukla kahvaltıyı bazen sabah bazen öğlen yaptığım için😂
fadjobe87 Ruya88 ben erken yediğim için alabiliyorum sabahları ama fark edeceğini zannetmem günde iki kez yok karnına icin