Mihranimmm Post açtım bugün, kizim bronşit olmuş. Agzina lokma koymadı zor nefes aliyor oksuruyor çok hasta..su an başında ağlıyorum sadece su ile uyudu… hastalığı zaten ayrı dert..eğer rahatlamazsa yarın yatış olur belki de.ne olur dua edin kızıma…
Sin21 Mihranimmm benim oğlumda günlerdir aç on gün olacak hala toparlanamadı korkuyorum ki sonumuz aynen yatış olacak aç çocuk çümkü midesi yapıştı sırtına
Aklimdasin Mihranimmm ya ben anlayamadım sımdı. Bızde yememezlik yok ama öksürüyor hızlı nefes alıp veriyor kafama takldı. Evde tekimde. Gtursem mi dr bilemedim Bu hızlı nefes alması kafama takıldı
Aklimdasin Sin21 ates yok soguk algınlıgı gibi duruyor. Parol verıyorum ama bu hızlı alısverıs neden olur 11 aylık
2cocukluanne222 Aklimdasin ya bizimde başımıza geldi kaç kere evet ama bide eskilerin deyimi ile bogur ağrısı diyolar biz bı kadına ovdurduk ciğerleri falan temizdi ama karnı sürekli inip sisiyordu hızlıca sertti baya karnida ovdurduk karnini 3 gün acı tereyag ve kina serpip karnini sardik 3 gece düzeldi bol hava destegi verdik tabi gribi vardı burnunu açtık udi hindi yağı icirdim ayağının altına sarımsaklı zeytinyağı sürdüm
Wonderm Bence kesinlikle dr götürmelisiniz durduğunuz hata. Zor nefes alıyor diyorsunuz yani allah korusun dr gitmemek büyük bi risk üstüne hiç bi şey yiyememiş büyük ihtimal nefes darlığı çektiği için. En azından hava verirler rahatlar çocuk neden ihmal ediyorsunuz?
Sin21 Mihranimmm boğaz enfeksiyonu ama sonbahar da bronşit olmuştı heycanlı gibi nefes alıyordu gittik yatış verdiler serum vs kalp atışları düzenlincw çıktık bidaha o yüzden gidin diyorum önemli bir konu
Wonderm Mihranimmm çok geçmiş olsun :( nem cihazınız varsa odasında tutun. Mutlaka havalandırın. Düzenli buhar verin. Rahat nefes alamamak çok zor :(
efelim Mihranimmm canım bebeklerde inan bir gecede inşyor ciğere sonrası ilerletip zature biz yasadık çok kötüydü şimdi bir gece yatıp çıkarsın belki ama ilerlerse bir hafta bebekle gerçekten zor oluyor hastane nefeste sıkıntı var ise gozetim altında olmak en mantıklısı
2cocukluanne222 Mihranimmm bol hava destegi verirsen rahatlar bide hasta çocuğa asla yedirme bronşit olmuşsa hele kusarsa ciğerlerine kacarmis hava makinan varsa içine serum sık sürekli oksijen ver çocuğa ciğerleri acar
Aklimdasin 2cocukluanne222 sımdı bızede hava verdıler ama evde nasıl hava verdınız sureklı hastaneyemi geldiniz