bihosanne Arkadaşlar selam, Bebeğim 4 ay 4 günlük. Aslında başını tutabiliyor ama kucaktayken hep yaslanma ihtiyacı duyuyor Dik duramıyor. Daha erken mi yoksa Allah korusun kötü bir şey olabilir mi.
Esoca38 bihosanne bebekten bebeğe değişir ama oğlum 5 ay 22 günlük daha yeni yeni düzgün tutuyor yorulunca hemen omzuma yasliyor korkmayın inşallah bir sorun yoktur :)
ElfCyd bihosanne benim kızım da 4 ay 1 günlük. Bazen yorulup başını yaslıyor o da. Bence normal şu an için. Zamanla daha da dik duracaklardır🥰 eğer başını tutabiliyorsa az da olsa korkmayın, elbet şu an için yorulabiliyorlardır bence.
bihosanne Esoca38 hani şu belden desteklemeden duruştan bahsediyorsunuz demi 6 aylık olmak üzereykzn mi oluyor o
Kerem_mom Esoca38 merhaba bebeğiniz dönüyor mu acaba ? Bizimki henüz dönmüyor doktorumuz geç kalmışsınız dedi bende endişeleniyorum
bihosanne ElfCyd başını tutabiliyor tummy time yaptığında 15 dk filan sıkılmadan kalabiliyor. Sadece kucaktayken dik durmuyor
Esoca38 bihosanne yüzüstü yatirdigimda tam anlamıyla 4.5 aylık falandı kafasını kaldırıyordu bir iki saniye. Şuan yaklaşık 6 aylık en fazla 2 dakika tutabiliyor. Kucağıma alıp belden tuttuğumda durabiliyor tabiki baya bir süre etrafa falan bakabiliyor :)
ElfCyd bihosanne hay maşallah:) bizim ki 2 dakika bile tahammül edemiyor hemen kafasını koyuyor ve zemini yalamaya başlıyor 🤦🏻♀️😂 bir sorun yok bebişinizde içiniz rahat olsun. Bu kazanımlar onlar için zor olsa gerek. Her şeyi sıfırdan yavaş yavaş öğreniyorlar :)
Esoca38 bihosanne zannetmiyorum daha küçük çok normal tutamamasi. Sevdiği oyuncakları falan önüne koyun. Ben hışırtıli kitapların koyardım oylelikle dik durdurmaya çalışırdım :)
bihosanne ElfCyd sanırım ben acele ediyorum. 4 aylık bebeyi oturtmaya emekletmeye çalışıyorum ay ne biliyim ya neyse çok üstüne gitmiim ve düşünmiim
Esoca38 Kerem_mom 1 haftadır sadece sağ tarafına dönüyor ama geri düzelemiyor öylece kaliyor yüzüstü 😂 baya uzun bir süre dönmeye cabaladik ama yeni dönmeyi öğrendi benimkide. Bulunduğunuz il de spa merkezi var ise tabsiye ederim ben oğlumu oraya götürmüştüm 2 aylıkken doktorumuz da önerdi havuzda kol ve bacak kasları baya gelişiyor hareketleniyor. Havalar ısındı yine gideceğiz o zamanlar baya soğuktu bir kere gidebildim :)
Kerem_mom Esoca38 bizim de yana doğru dönüyor fakat yüz üstü olmuyor yani tam tur değil 😀 popoyu atamıyor daha
bihosanne Esoca38 yana dönüyor ama tam tur Bi kere döndü geçen gün. Ben sürekli tummy time yaptırıyorum Dönmeyi gösteriyorum.
Esoca38 Kerem_mom ardına oda gelir merak etmeyin benimkide ilk öyleydi bir gün kendisinden donuverdi 😂