Bir_prens_bir_prenses Yazlik giysilere gectiniz mi? Gece uyurken ne giydiriyorsunuz 9 aylık oğlum nasıl giydircemi şaşırdım. Uyku tulumu bıraktınız mı?
Sulee_ Bir_prens_bir_prenses nerde yaşıyorsunuz demin bende bu konuyla ilgili bir post açtım artık kısa kol sort giydiriyorum çünkü bulunduğumuz yer çok sıcak ve terliyor bebeğim
Kuzeybabyy Bir_prens_bir_prenses odası 25 dereceydi zıbın şortlu takım giydirdim pijama aşırı terledi. Odasının ısısını 24 e düşürdüm teri geçti 😏 çok terleyen bir bebeğim var zaten İstanbul’dayım
drn5410 Bir_prens_bir_prenses 22 aylığız çatı katı ev aşırı sıcak ince bir pijama takımı üstü ince müslin yads çok ince uyku tulumu ile uyuyor ama gene de terlediği oluyor 🤷♂️
MucizemAsyam Bir_prens_bir_prenses benim kızımda 9 aylık üzerini acıyor hep şu ara serin havalar. Başı ve sırtı çok terliyor. Bugün kalktığında burnu akmaya başlamıştı. Ben de tulum düşünüyorum. Çift kat muslin tulumlar oneriliyor
Bir_prens_bir_prenses Sulee_ Gaziantepte yaşıyorum bize sıcak geliyor kızım 4 yaşında oda kısa kollu giyiyor ama emin olamadım oğlanı nasıl giydirsem
Kuzeybabyy Bir_prens_bir_prenses Bir_prens_bir_prenses kısa kollu altına ince pijama üslerine müslin yada pike örtebilirsin