Ness23 Selam.Evın derecesı 26.5 kızımın atesını sureklı olcuyorum ama 36. 36.1 çıkıyor normal mi acaba
Deletedmom_109 Ness23 35 derecenin altı sıkıntılıdır. Evin sıcaklığı çok çok düşmediği sürece 35 dereceye düşmez
Ness23 Deletedmom_109 Düşmemesi için ne yapmam lazım.Evın ıcı de baya sıcak acaba hareketsız uyuyor dıye mı oldu.Dun mesela 36,3 du ben de kendı atesımı olctum 36.1
Deletedmom_109 Ness23 bence rahat olun evin sıcaklığı sabitse dert etmeyin. Bebişiniz küçük galiba 😁 endişeniz anlıyorum. Ayrıca ortam aşırı soğuk ya da sıcak olursa bebeğiniz ağlar emin olun rahatsız olduğunu belli eder
Dondurmalikahve Ness23 35 in altı sıkıntı 35 37.5 arası normal vücut sıcaklığı niye hemen düşsün ateşi düşmez merak etmeyin.
Ness23 Deletedmom_109 evet 4 bucuk aylık.26.5 derece zıbın uzerıne uzun kollu ınce tulum gıydırdım evde sıcak ama cok korkuyorum 5 dk arayla takıntı yaptım sureklı olcuyorum 😅
Deletedmom_109 Ness23 anlıyorum gerçekten ben de öyleydim 😁 en iyisi şöyle yapın saat kurun zaten hava aniden soğumaz sabaha karşı yine ölçün.
Ness23 Deletedmom_109 aşı oldugu zamanlardan kurdugum 20 30 dakika alarmları hala silmedim gecelerı de sureklı kalkıp olcuyorum cok buyuk taktım ya :( Valla insan huzursuz oluyo
Ness23 Busrabsr bılmıyorum ki hiç basıma gelmedı.Bence olcun devamlı valla ben de pek bısey bılmıyorumm acıkcası
Ness23 Dondurmalikahve Bunu da bılmıyodum ogrendım tesekkur ederım.36 nın altını gorsem tedırgın olurdum vallahı cok tesekkur ederım🙏
Ness23 Busrabsr 22 24 olarak bılıyorum ben de ınternetten bakmıstım ama belkı ben de yalnıs bılıyor olabılırım