Kizimmmmm Sivaslıyım, Ankara’da yaşıyorum 6 senedir. Evlendikten sonra eşten dolayı buraya geldim ama Sivas burnumda tütüyor. Gezilecek çok bir yer yok merkezde evet ama gürün Gökpınar var haftasonu gidip gezebileceğiniz. Ben Sivas’a alışık olduğum için Ankara bana boğucu geliyor. Resmi işler mesela bir günde birkaç yere giderek asla halledemiyoruz Ankara’da ama Sivas öyle değil. İstasyon caddesi Atatürk caddesi var ve alışveriş yapabileceğiniz, her şeyin elinizin altında olduğu bi bankalar caddesi var. ATM ve bankalar yoğunlukta olduğundan ötürü ismini burdan alıyor ama her şey elinizin altındadır. Ankara’daki gibi bi oraya gidip bu başka yere gidip alışveriş yapmanıza gerek yok. Bütün işlerinizi çok rahat halledebilirsiniz. AVM var cafeler var. Ve tabi çook lezzetli birde köftemiz var. Ne akçaabat köftesine benzer ne başka yerin. Piknik yeri olarak da Paşabahçe var Karşıyaka mesire alanı var. Ankara’nın küçük hali diyebiliriz. İklim olarak da aynı. Sivas’ın da sabah ayazı meşhurdur Ankara’da da var aynından ☺️ Gelişmeye çalışıyor ama cağnım şehrimin elinden tutanı sahip çıkanı yok ki büyüsün. Tedirgin olacağınız bir şehir değil. Her şehirde iyi insan da vardır kötü insanda. Rabbim iyilerle karşılaştırsın.