NimetSacal Kızlar emziğe nasıl alıştırsbilirim doğduğunda vermem gerekmiş bu saatten sonra alışmaz mı 24 saat memede tok olsada lavaboya bile gidemiyorum
TugceArslan NimetSacal Ben doğduğu gün verdm tam bir hafta kullandı. 8. Gün reddetti hala da almıyor 4 buçuk aylık oldu kızım. Yani erken vermeyle alakası yok. Bazı bebekler bizimki gibi almıyırmuş. İnşallah alır sizinkii ara ara deneyin. Ben arada deniyorum ama tık yok😄
esmanur06 NimetSacal aynı şeyi yaşıyorum canım emzik kabul etmiyor 23 günlüğüz sürekli memede orda uyuyor yatağına bırakınca anında uyanıyor emzik deniyorum ama anında atıyor😕
Cansu08 NimetSacal ben de doğar doğmaz verdim. Bir hafta falan tuttu sonra hep attı. Zorla tıkıyorum ama ı ıhh. Almıyo.
mcansum NimetSacal hayır alır ısrar et gun ıcınde bı kac kez bnde 20gnden snra verdm almadı basta snra alstı smdide ck almaz sadece uykuya gecste zaten 1.5 ay snra memede kalmayı brkaıyor yawas ywas ama beni ck syden kurtarıyor emzik
BerraLinamm Benim kizim da almak istemedi ama azicik pekmeze bandirdim emzigi. Nerdeyse 1 ay ugrastim yeni alisti emzige. Gercekten rahat oluyor.