Ebrutoprk Selam kızlar 😍 ? Kehribar kolye kullanıp memnun kalan var mı ve iyi güvenilir İnstagram sayfasından alan var mı ?
Umrnkrhn Ebrutoprk ben de merak ediyorum kullanıp memnun kalan var mı? Site olarak totsanmore var ben o sayfadan alaçam karat verirsem sertifikalı güvenilir bir sayfa imis
Umrnkrhn Ebrutoprk ben de merak ediyorum kullanıp memnun kalan var mı? Site olarak totsanmore var ben o sayfadan alaçam karat verirsem sertifikalı güvenilir bir sayfa imis
Srpp Ebrutoprk selam 🙋🏼biz kullandık hatta ben de aynısını düşünüyordum, fakat bir gün bir baktım oğlumun dişi çıkmış ateş vs yapmadı. Kolye olmasaydı yine böyle mi olurdu orasını bilemiyorum :))
Liyaa Ebrutoprk ben memnunum gümüşçüden ilk bilekliğini almıştım diş döneminde bilekliğini kaybetmiştik 2gün takmadı ve o iki günü uykusuz ve ateşli geçirdik hemen kolyesini aldım sonrasında huzursuzluğumuz olmadı hiç
Nazimmm Kızlar nasıl takıyorsunuz bana sanli boynunu acıtıyor gibi geliyor iz yapıyor bir kaç taksam olmas mi
yedamerve natureldogaltas diye bi sayfa var instagramda arkadaşımın sayfası benim kızıma da oradan aldım güvenenilirsiniz rahatlıkla