attbianne G5 nedir soğuk lipoliz nedir bilgisi olan varmı diyetle ve sporla gitmeyen kilolarim var 100 kiloya dayanmış durumdayım artık sıkıldım her ortamdaki en iri insan olmaktan bilgisi olan varmı 2500 liraya degermi gerçekten faydalı mı
Girlpower attbianne bunlar boş şeyler paranızı çöpe atmayın onun yerine diyetisyene gidin o parayla bir de spor yaparsanız ancak öyle sağlıklı bir şekilde zayıflayabilirsiniz
Sedaalya attbianne Görümcem yaptırmıştı paket satın almıştı hatta. Hiç memnun kalmadı bir işe yaramadı param boşa gitti demişti hatta o yüzden
birkovabirbalik attbianne kuzenim gidiyor bogazını tutmadan hiç bişey olmuyor maalesef. İki aydır diyet yapıyorum bugün artık aglicaktım çatlayana kadar çiğ köfte yemek istedim ama iki gündür hurma detoksu yapıyorum ve kilo veriyorum bu yüzden nefsime hakim oldum açlık krizimi sade kahveyle atlattım. Yapamam dersen yapamazsın şimdi başla su iç yatana kadar.sabah kalk su iç başladım dersen başardın demektir.
birkovabirbalik attbianne aman bunu da yiyeyim başlarım aman bugünde şuraya giderim başlarım deme. Bunu her saat başı çikolata yiyen biri olarak söylüyorum bize yazık niye sürekli kilomuzla geri planda olalım. İstediğimiz gibi giyinelim gezelim aklımızda kilo olmasın zayıflayalım 🐣