Balogluubusraa Geceden beri ateşi 37.5 ile 38 arasında değişiyor. Diş çıkarıyor azı dişi. Ne yapmam lazım ilacın etkisi geçince tekrar yükseliyor? Duş aldırdım ama fayda etmiyor ne yapabilirim? Yardım edin lütfen canım sıkkın
NursenaT Balogluubusraa üstünü ince giydirin diş oldugunda emin misiniz doktora gittiniz mi 38 olunca getirin diyolar Allah korusun baska bişey olmasın diş ateşi düşmüyor genelde dönüşümlü ilaç vermek lazım
Aklimdasin Balogluubusraa gece daha cok nuksediyor genelde ateşli durumlar. Bence geç olmadan acilden giriş yapın derim eger enfeksiyon varsa ates dusurucu bi işe yaramıyor antibiyotik şart oluyor
Aliasafinannesi27 Balogluubusraa çorabını limon suyuna batırıp iyice sıkıp ayaklarına giydirmenizi tavsiye ederim Birde 6 saate bir 1 çay kaşığı lila renk olan calpol den verin
ikiprensesannesi_06 Balogluubusraa ince giydirin donusumlu ates dusurucu verebilirsiniz soguk uygulama yapin insallah distir hastane ye gorundunuz mu donusumlu ilac verirseniz hemen atesi duser agrisi varsa da gecer rahatlar gecmis olsun insallah duzelir bebisiniz
Balogluubusraa NursenaT evet gittik herhangi birşeyi yok ateş dışında. Ateşi düşüyor çıkıyor ilk dişlerinde hiç ateşi çıkmadı bu azı dişi diye mi acaba oldu
Balogluubusraa Aklimdasin düşüyor 4 saat sonra çıkıyor. Sağlık ocağı 38 i geçerse gidin dedi daha geçmedi şükür ama korkuyorum
NursenaT Balogluubusraa olabilir çok geçmiş olsun eklem yerlerine soğuk uygulama yapın bezı ıslatıp koyabilirsiniz gece rahat geçer inşaAllah
Miraykizilkaya01 Balogluubusraa bizde aynı şekildeyiz 4 gündür acildeyiz bütün tahlilleri temiz çıktı ama ateşi düşmüyor dönüşümlü ateş düşürücü şurup kullanıyoruz onun bile faydası olmuyor fitil vs hiç birşeyin faydası olmadı 2 gündür iğne yaptılar novalgin bugün de serum yaptılar şuan rahatladı ateşi de yok gece tekrar çıkmazsa
Balogluubusraa Miraykizilkaya01 çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Diş çıkarma döneminde misiniz yoksa neyden şüpheleniyorlar nedenmiş yani?
Miraykizilkaya01 Balogluubusraa Diş çıkarma dönemi oldugu için ondan şüpheleniyorlar iki dişi de aynı anda çıkarıyor şuan 7 ay 10 günlük kızım
Balogluubusraa ikiprensesannesi_06 boğaz ve kulak iltihabı çıktı yeni geldik eve sağolun inşallah düşer ateşi