Alpgdd Oğlum 64 günlük ve ağzında pamukçuk var. Bi yakınım karbonatla temizle dedi. Doktora sorayım dedim. Doktor da aynısını söyledi. Karbonat zarar verir diye düşünüyorum. Hem dilinin arka taraflarını temizleyemiyorum hem de oğlum yutuyor. Pamukçuk için sizin doktorlarınız ne önerdi?
hilallcukurlu Alpgdd karbonatlı suyla silip fungostatin diye bi ilaç verdi günde 3 kere karbonatlı suyla sil ve bu ilaçtan ver iyileşince 3 gün daha devam et demişti.
Nazire Alpgdd benim doktorumda karbonatla silmemi söylemişti canım bende denedim bi zararını görmedim zamanla da geçti ama tabi sürüp sürmemek sana kalmış
YEymeninAnnesi Alpgdd eğer çocuğun ağzinda çok var ise eczaneden ilacını al hemen geçiyor ama az birşeyse ılık suya karbonatli şu yap sil ama çok işe karbonatli su ile silmek zor oluyor
Alpgdd hilallcukurlu Nazire karbonat ağız mukozasını bozar diye endişeleniyorum. Kendi kendine geçecek bi şey de değil. Sizde de göğüste sızı oluyor mu?
Ceylan Alpgdd sür canım pamukçuk onunla geçer yazık bebeğe zararı olsa doktor söylemez herkes de yapmaz
Alpgdd Ceylan sargı bezini karbonatlı suya batırıp temizliyorum da dilin arka kısmına yapamıyorum. Emmeye çalışıyor. Doktor da söylese temkinli davranıyoruz
Alpgdd YEymeninAnnesi dili neredeyse tamamen pamukçuk dolu. Ortasına kadar temizleyebiliyorum da boğazına doğru olan kısmı temizleyemiyorum. Burnu da tıkalı bugünlerde. En iyisi ilacını almak
YEymeninAnnesi Alpgdd kesinlikle al cnm bnm oğlumunda çoktu karbonatli temizlemeye çalıştım ama hepsi gitmedi sonra ilacı aldım iki günde geçti daha sonra baktım yine oluyor çoğalmadan karbonatlı suyla temizledim birdaha da olmadı çok şükür
Alpgdd Kevser zemzem suyunu nereden bulacam :( YEymeninAnnesi yarın eşime aldırayım. Hangi ilacı kullandınız
Summ Karadut sbulabilirseniz onun suyu geçiriyormuş yada pekmezi ama doğal olacak benim de oğlumun agzında var ama ilaç kullandım bi kez o da agzını yaktı sanırım daha da vermedim hala var karadut bulmaya çalışıyorum
Gzdetopcuoglu Alpgdd bende karbonatlı suyla gecırdım bide damla verdi oda cok iyi geldi 2 güne gecti cok sukur şuan tertemız dili mikostatin ilacın ismi
Alpgdd Gzdetopcuoglu benim oğlumda nerdeyse 1 aydır var. Acı da veriyordur belki YEymeninAnnesi teşekkür ederim.