Elifinannesii_ Kızlar çevremde herkes hasta gibi bu sabah bende rahatsızlandım. Sürekli kusuyorum , ishal , karın ağrım var . Başım dönüyor. Eşim ve ailesi de ben gibiydi onlar atlattılar . Emziriyorum ne yesem içsem çok kötüyüm ayağa bile kalkacak halim yok
MihrimahVeAnnesiii Elifinannesii_ Arkadaşımın 4 yaşındaki oğluda aynı şikayetlerden acile gitti salgın var sulardan kaynaklı olduğunu söylemişler çok duyuyorum bu aralar salgını
1prensannesi06 Elifinannesii_ geçen hafta aynısı oldu ishal kusma baş ağrısı halsizlik iki günde zor atlattım ama üşütmüşümdür falan dedim salgındır belki de çok geçmiş olsun
Zynp35 Elifinannesii_ salgin canm bebegimden hepimize bulasti kim sevdiyse kizimi hasta oldu. Bayag oldu sanirim nörovirus diye bisi cok hizli bulasyormus. Drlar bsii demiyor bizde bilmiyoruz dedi kesin bisi belli deil dedi
Balkupum2505 Elifinannesii_ ewt yetiskinlerde ve cocuklarda ciddi salgin var tanidiklarimdan bi kac tanesinin cocugu hastanede yatiyo suan.. cok gecmis olsun bol sıvı alin
Elifinannesii_ MihrimahVeAnnesiii çocuğumu bile emzirecek halim yok kucağımdan düşüreceğim diye korkuyorum Allahtan dün gece süt sağıp dolaba atmıştım imdadıma yetişti çok fenayım