yase_bora Kızlar merhaba bebegim 3 aylık ve doğduğundan beri emzik almıyor ben verirsem oyle onu da hemen atıyor. Sizce Philips Avent mi alayım yoksa Bibs mi?
Deletedmom_21 yase_bora philips avent öneririm bibs 4 ayda bir degistirmen lazim oglum doğduğundan beri philips avent kullaniyor memnunuz
Hlyslh yase_bora bibs de aldım avent de aldım. İkisini de emmiyor. Gidip marketten wee nin damaklı emzigini alacağım. Belki onu emer.
jd16 Philips Avent aldım, 17 günlük bebeğim, aynı söylediğin gibi. Ben verirsem alıyor sonra da atıyor. Belki denemek de fayda olabilir ama bazı bebekler emziğin yalancı meme olduğunu bildiğini düşünüyorum 😂
yase_bora jd16 cok uyanık ve fenalar herkes bebeğimi oyuncak ettiğimi düşünüyor ama aslında o beni oyuncak gibi kullanıyor 😂😂😂
Essare Deletedmom_21 ne 4 ayı bacım.. üzerlerinde 8 hafta yazıyor ama 2. Hafta şişmeye başlıyor insan deliriyor. Kocaman oluyor 5.haftada ben 8 hafta bekleyemedim bile
jd16 yase_bora sağlık ocağı hemşiresi inatla emziği bırakmamızı söylüyor, anneye ihtiyaç duyduğu anda ağzına emzik tıkmak güvensizlik oluşturur diyor. Ama bu yıllardır üretilen bir şey, demekki ihtiyaç duyuluyor.
lux33 jd16 kesinlikle emzik neden verilsin ki bnde karşiyim zaten 4 aylıktan sonra bırakılması lazım dişten ötürü en iyisi alistirmamak
arslaninannesi98 jd16 şöyle tabiki anneye ihtiyaç duyunca emzik vermek doğru değil. Bebek her ağladığında acıktığında emzirilmeli. Meme sadece besin kaynağı değil kesinlikle. Bebek büyüdükçe anlıyorsunuz zaten. Üzüntü korku özlem gibi duygularıda meme emerek geçiriyor. Şöyle bir durumda var özellikle yenşdopan müthiş bir emme isteğiyle doğuyor. Tok olsada emip kusuyor. Eğer bebek toksa keyfi yerindeyse uykuya geçişte emzik çok çok kurtarıcı. Zaten her dk ağzına emzik tıkılmaz
Hayalprestt yase_bora bibs önermiyorum kesinlikle hemen sisiyor ama silikon modeli var o modeli tercih edebilirsiniz
MelissaYurtsever Essare biz uzun süre kullandık şişme olmuyordu ama sık emmiyordu ondan kaynaklı olabilir sadece uyucağı zaman emiyordu uyuduğunda cıkartıyordum
arslaninannesi98 yase_bora bu iki markayı en başta denemeliydiniz 3aylık bebek emzik tutar mı bilemedim
yase_bora arslaninannesi98 zaten bebegim beni emerek uyuduğu için emzik almayı düşünüyorum ben de cunku dışarı çıkmak imkansız bir hal almaya başladı