Ayboramm Merhaba kızlar oğlum 16 aylık devam sütü kullanıyorum ama artık bırakmak istiyorum çok pahalı onun yerine kutu süt vermeye başlasam artık erken mi doktora sormayı unuttum fikri olan var mı ?
SeninAnnenBirMelektiYavrm Ayboramm vermeyin kansızlık yapar. Hiçbir faydası da yok maalesef onun yerine yoğurt ayran kefir verin
HKyhn Ayboramm assssla vermeyin. İçi kimyasal dolu. Hiçbir faydası yok Kabızlık yapar İştahsızlık yapar Dişlerinin erken çürümesine sebep olur Onun yerine evde kendi yaptığınız yoğurt yada kefir verin
ikiogulannesiii Ayboramm kutu süt dediğin pınar devam sutü gibi mi yoksa bizim alıp tatlılara lullandiğimiz kutu sut mü ?
1prensannesi06 Bn 6 aydan sonra günde 1 kez vericem tabi herkesin kendi tercihi bn çok araştırdım ve böyle karar verdim normalde de 1 yaş diyenler var bnce verebilirsin
Ayboramm HKyhn mamayı ne zaman bırakacağım ben o zaman akşam yatmadan veriyorum mecbur bazen de öğle veriyorum
ikiogulannesiii Adiyokkitabin pinar devam sütü verebilirsin onun bi zararı yok ben 20 aylık oğluma 6 aydır veriyorum bir zararinı görmedim . Kutuya giren herşey zararlı demiş bi kullanıcı o zaman mamalarda zararlı onlarda kutuda korunması için birçok işlemlerden geçiyor içleri alimünyum kaplı mama kutularinin
ikiogulannesiii Adiyokkitabin kilo bebekden bebeğe değişir canim ya 16 aylık 20 aylık dönemlerinde zaten kilo almaması normal hareketleri çoğaldığı için yediklerini hemen yakıyolar benim oğlum mesela 7 aydır yarım kilo anca aldı 🤷♀️
ikiPrensesAnnesi20 Ayboramm ben kızıma 1yasindan beri veriyorum şuan 18aylik çok şükür hiç bişe olmadı ne kabızlık ne kansızlık
Ayboramm ikiPrensesAnnesi20 benim oğlumda zaten biraz kabızlık var iyice kötü olsun istemiyorum başka bir arkadaşımın çocuğu da ishal yapmış mesela
ikiPrensesAnnesi20 Ayboramm ben direk sütü vermiyorum biraz içine su koyup öyle veriyorum bişe yapmadı bizde