SuzanNaz Kızım 4 ay 12 gündük sabah saat 05:00 den bu yana asla uyumuyor anca vızlıyor ilk defa yaşıyorum bu durumu en fazla 1 buçuk saat felan uyanık kalırdı ama Bugün 12 saattir uyumuyor.
Amineninnannesii SuzanNaz SEEEELLLAAMÜÜÜĞĞĞĞ ALEYKÜMMM BEN GELDİM 4 AY ATAĞI🤣🤣 3 ay 27 günlük sanki biraz geç başlamış
Annenazz SuzanNaz 4 ayn6 günlük gün içinde sadece yarım saat uyudu. Çok huzursuz . Sallıyorum uyuyor on dakika sonra geri kalkıyor
ikinci_yeni SuzanNaz geçici bir dönemdir sıkmayın kendinizi ben de saat tutardım kaç saat uyumadı diye hasta olacak hasta olacak normal mi bu kadar uyumaması diye söylenip duruyordum
SuzanNaz Amineninnannesii ALEYKÜMEEEĞ SELAAAAĞM 😂😂 ağlanacak Halime gülüyorum inşallah tez vakitte geçer şu günler 😂😂
Deletedmom3544 SuzanNaz uyumuyoki dizimde uyusun her gece ağlıyorum yorgunluktan gündüz sürekli peşinden koşuyorum ev işi derken mahvoldum iyce
SuzanNaz Deletedmom3544 Boşuna denmemiş “Cennet Anaların ayakları altındadır” diye Rabbim hepimize dayanma gücü versin inşallah 🙏 Gündüz iyice yordamı gece yatmadan sıcacık bit banyo yaptırsanız yine de uyumuyor mu?
Deletedmom3544 SuzanNaz neler neler denedim yemin ederim yok olmuyo her gün yıkarım zaten gece .çocuk viksi var onla da ovarim bir güzel ama yok işte sonuç sıfır
SuzanNaz Deletedmom3544 İnşallah bir an önce geçer bu zorlu günlerin canım benim Rabbim bol bol sabır versin inşallah 🙏