Minahanzade Yazın bebeklerinizle klimalı odada yatarken bebeğinizin üstünde ne oluyor ve örtü olarak ne örtüyorsunuz ? Kaç derecede çalıştırmalı klimalı ayrıca ?
KaSeAy Minahanzade Önerilşr mi bilmiyorm ama 24 te calısıyo tek kolsuz ya da kısa kollu zıbınla yatırıp üstüne bişy örtmüyorm. Klimanın karsısında yatmıyor sadece.
Gfrn Minahanzade 26 27 derece de ayarlıyorum tam kendisine vurmuyor yarım kol ya da askılı zıbın altında şort çoraplı üstünde de incecik pike sadece midesini örtüyorum her gece de burnunu açıyorum yatırıyorum çünkü kuruyor
Nur_1234 2 buçuk aylık bebeğim.25 dereceye ayarlıyorum ve şortlu tulumla uyutuyorum.doktor o şekilde önerdi.Ara ara kapatıp oda sıcaklığına bakarak yeniden açıyorum.Bebeğim erkek sıcak sevmedikleri için çok rahat ediyor.
Minahanzade Nur_1234 şortlu tulum yani kısa kollu ve kısa şort şeklinde çorapsız ve üstüne bişey örtmeden mi yatıyorsunuz klima çarpmıyor mu
Minahanzade Enesenemir zıbın kollu mu kolsuz mu ? Üzerine hiçbişey örtmeden mi yatıyorsunuz ? Klimanın çarpmayan tarafındasınız sanırım
Nur_1234 Minahanzade çorap oluyor mutlaka ve klimanın üzerine gelmeyeceği şekilde yatırıyorum.Yalnız ben sadece gündüz açıyorum klimayı gece uzun tulum giydirip yine örtmeden uyutuyorum.
Minahanzade KaSeAy dün gece 24 çalışır vaziyetteki uyuduk ben uzun kollu giyinmeme rağmen üzerime pike örttüm anca yatabildim kendi durumuma göre bebeğe de kollu badi ve alt pijama giydirip üzerine inçe penye battaniyesini örttüm çok mu fazla ? Ama ben üşüyorum anlamadım 🤦🏻♀️
KaSeAy Minahanzade Sen üşüyorsan bebegin de üşümüştür. Belki sizin klima daha cok soğutuyor belki bzm oda daha büyük bunu bilemeyz. kendine göre karar ver. Sen üşürsen bebegin de üşür.
cinar2304 Antalya'da yasiyorum 3 aylik oglum var 1 aydir gece gündüz klima acik 26 27 derecede hep gece klima gelmeyen tarafta uzun kollu ince tulum ustune ortu örtüyorum cok sukur hic hasta olmadi gunduz sadece zibinla duruyor
Minahanzade cinar2304 bende klimayı hiç kapatmıyorum ama kısmıyorum da kapı açık diğer odalara da gidiyor serinlik 22-24 derecede genelde o halde ben de sizin gibi giydirip yatırıyorum sorun olmaz heralde bi iki hapşırdı ama anlayamadım
cinar2304 Minahanzade aynen muslin battaniyesi var onunla örtüyorum gece bakiyorum vucuduna usumemis oluyo bi yanaklari burnu soguk oluyo o kadar
Minahanzade KaSeAy Aslında oda çok küçük değil bir de zaten kapısı açık diğer odalara da gidiyor ama demekki soğutuyor anlayamadım . Peki o halde ben nasıl giyiniyorsam ona da öyle giydireyim. Teşekkürler 😊
Minahanzade Nur_1234 Ege’de hava durumu gece bile 20 nin üzerinde asla tulumla yatmaz sanırım . Klimayı kapatınca serin oluyor mu yine ?
sally Minahanzade dr 24 dereceye ayarla demişti müslinden kalın battaniyeden ince bi örtü kullanıyorum
Meryemmtemev Minahanzade bizim klimamız büyük biraz o yzden 27 de calılıyor üstünde zıbın oluyo ayaklarına müslin örtüyorum 3 aylık oglumda 4 yaşında o hiçbirşey örtmüyo😀