Ysglsm Yigitdgn chicconun hangi model? Resim yükleyebilir misiniz? Yenidoğan aparatı var mı içinde acaba?
Goodnesscircle MilaNaz6133 dolap uygulaması kullanmıyorum ama instagram hesabım var goodnesscircle (Hale Türkkan Songül)
Minelsare Merve18 yok canım standart model toplam 6-7 ay oldu alalı ama devamlı olarak kullanmıyoruz genelde bebek arabasıyla çıkıyoruz o yüzden temiz
Yigitdgn Ysglsm doğumdan itibaren kullanılabiliyor.aparat yok 9. Aya kadar sanırım ama benim bebek rahat etmedi hiç kullanmadım
Yigitdgn Ysglsm doğumdan itibaren kullanılabiliyor.aparat yok 9. Aya kadar sanırım ama benim bebek rahat etmedi hiç kullanmadım
Yigitdgn Ysglsm doğumdan itibaren kullanılabiliyor.aparat yok 9. Aya kadar sanırım ama benim bebek rahat etmedi hiç kullanmadım Ysglsm
Nursima Ysglsm bakındım ama burdan nasıl fotograf yükleniyor bulamadım bu hızlı resim nasıl atılıyır acaba
Tazeanne53 İlkay bebe ergonomik kanguru var. 225 tl ye almıştık 100 tl ye satıyorum. Çok zayıfladığını için bel kemeri bol geldi. Kullanamadım hiç. Sıfır. Yenidoğan aparatı da var.
Dilaraduru Deletedmom17 izmir Bornova Dayım 150 tl ye vericem sıfır hiç kullanamadık kutusuyla duruyor. Sıfırı çok pahalı canım