2minnosannesi0 Kızlar bildiğiniz güvenliğiniz süt aldığınız yer var mi kendim mayaliyorum da aldığım kişi artık getirmiyo
Pamuk_bebegim42 2minnosannesi0 Canım rica ediyorum bana bilgi verebilir misin gelecez çok heyecanlıyım polisler için lojmanlar evler nasıl Şırnak nasıl bir yer
2minnosannesi0 Pamuk_bebegim42 küçük bi yer evler tokiler yapilali bi kac sene olmus biz tokideyiz gecen yıl tayin zamanı oldugundan biraz zof olmustu ama ev bulmak lojmanlarin yeri de güzel bi defa da gittim arkadasima da genel olarak evleri kötü değildi baska merak ettiğiniz bi sey varsa cevaplarim
Pamuk_bebegim42 2minnosannesi0 İnşallah iyi olur insanları falan nasıl çok şaşkınım hani hiç beklemiyorduk nasıl çıktı sosyal hayat sıkıntı heralde canm
2minnosannesi0 Pamuk_bebegim42 ben insanlarini sevdim sıcak kanlilar sosyal hayat tabi cok fazla yok ama bı tık gelisti bi geleli iki yil oldu ilk yilimiza göre daha iyi aracınız varsa biraz rahat olursunuz o cok zor olmustu bizim icin
2minnosannesi0 Pamuk_bebegim42 inşallah canim normal polis mi eşiniz bitiyo bi sekilde bizde seneye tayinciyiz inşallah