Kiziveannesii Kızlar göğüs ucumun yanında meme ucı kadar bi apse tarzı da bişey çıktı 2 gün önce bugün patlattım ben ne olabilir 😔 resim yorum olarak yükledim
Mrs_Mert Kiziveannesii benim annemin bi memesinde böyle bişey var 2 meme ucu var gibi duruyo ama sanırım onunki böyle kırmızı değildi. Yine de bi doktora görünün aklınız kalmasın 😊
BenMathilda Kiziveannesii merhaba, görsel hassas icerik niteliğinde olduğu için sizi korumak adına kaldırılmıştir. 🌺
Kiziveannesii Gryffindor önemli bişey değildir sandım ama şuan korkmadım dedem yalan olur resim yükledim bu arada
Gryffindor Kiziveannesii Şu an böyle mi görünüyor patlatmadan önceki hali mi bu? Yani önemsiz bir şeydir ama söz konusu meme olunca yine de bir hekim görse daha iyi olur. Postunuz üstte kalsın belki yaşayan biri olöışrur
Kiziveannesii Madam baktım ama randevu bulamıyorum acile gitsem bişey yapmazlar bakalım randevu bekliycem mecbur
Madam Kiziveannesii özel hastaneye gitme imkanın varsa oraya git yada üniversite hastanesine bak randevu için
Madam Kiziveannesii memede çıkan kitleler genelde meme kanseri belirtisi olabiliyor illa olacak diye birşey yok tabi ama ihmal etmeyin yani basit bişeysede içiniz rahat eder birde siz müdahale etmeyin
Gryffindor Hatta genel cerrahinin meme diye ayrı yan bölümü var ordan alabilirsen ordan al. Yoksa da direkt 4 ten sonra dene. Ama 15 gün sonraya verecektir
Benisahtesevme2 Kiziveannesii bazen olabılıyor ondan sordum bır meme ucu daha orda çıkmış sankı agrısı var Mı ve elleme sen orayı patlatma sakın ama yakın zamanda bı doktor a görün ıhmal etme