merveeakk Herkese merhaba hamilelikte yoğun yaşanan stresin bebekte alerjiye sebep olduğu söyleniyor bebeğinde alerji olan anneler siz nasıl hamilelik geçirdiniz, ilgisi var mı acaba
Kubra3525 merveeakk gayet güzel stressiz geçti benim ama allerjik bir bebek oldu atopik dermatiti vardı azaldı ama şükür
Ucansupurge merveeakk Çok stresli bir hamilelik geçirdim. Babam rahatsızdı durumu ağırlaştı ve vefat etti. Acimi bile yaşayamadım çok kastım kendimi. Üzerinden 1-2 ay geçti kayinpederle kavga ettik baya büyük bir kavga 4ay kus kaldık ama bu süreçte sürekli arayıp rahatsız etti sürekli kavga çıkartmaya çalıştı. Belki etkisi vardır ileri derece süt alerjisi vardı kızımın
merveeakk Ucansupurge Allah rahmet eylesin sevdiğin birini kaybetmek çok zorken bir de bu dönemde kaybetmek çok çok başka oluyor ben de lardeşimi kaybettim hamileyken 11 yaşındaydı daha acaba onla ilgisi var mı diye düşünüyorum 😔 siz vardı demişssiniz atlattınız mı peki şu an
Ucansupurge merveeakk Sağolasın seninde başın sağolsun canım. çok zor gercekten. Evet bitti bizim alerjimiz 1 ay olacak neredeyse çok şükür 😮💨🥳