Gzdee__ Bebeklerinize internetten ayakkabı alırken nasıl alıyorsunuz büyük veya çöm küçük gelicek diye korkuyorum spor ayakkabısı 24 ama geçenlerde terlik aldık 27
kirmizibasliklikiz_ Gzdee__ yani kaliplar farkli oluyor olmazsa iade eder durumuna gore tekrar alirsiniz neyden korkuyorsunuz ki
Elifatlas Gzdee__ onlıne yanı tredyol vs ise yorumları okuyrm kalıp dar geniş yazmış oluyor tecrübeli anneler ama instagram hesabı ise dırek dm den satıcıya ayağını ölçüp soyluyrm sıkıntı yaşamadım
pieceoflife Gzdee__ beden tablosu oluyor markaların genelde. Oraya bakıyorum. Numaraların karşısındaki cm e göre ölçüp alıyorum.
Rbck Gzdee__ karnavalayakkabi1 sayfasindan alisveris yapmanizi oneririm takipcileri az magazalarida var degisim iade cokkk guzsl ilgileniyorlsr
Elifatlas Gzdee__ 3 ay önce filan 17 cm di 28 numara aldık 29 aylık oğlum ama ayakları büyük zaten bebekliğinden beri hep 1 numara büyük alırım sandaletleri hariç çünkü onlar çıkıyor ayagından yürürken
Gzdee__ Elifatlas ben kaç numara almam diye baktım internetten ama her sitede farklı yazıyor çok kararsızım
Elifatlas Gzdee__ hem terlik hemde sandelet gibi kullanınların kalıbı aşırı dar cogu markada ama spor ayakkbı sandalet hemen hemen aynı siz suan cogunluk ayakkabılarının numarasına göre alın yada 1 numara buyuk en doğrusu bu olur bence
Pankek Gzdee__ Ben uygun gördükçe yaş tablosuna göre aldım mevsimine göre. Vakti geleni giydiriyorum. Ev depo gibi