MilkLover [https://mutluresim.com/images/2022/05/27/1oceL.jpg] Kızlar merhaba bebeğimin vücudu 2 aydır bu şekilde uzun bir süre randevu bulmadık gidemedik alerji doktoruna . En son bi şekilde gittik doktor bir kaç ilaç verdi bir hafta kullandık iyi geldi. İlaçlar biter bitmez aynı şekile döndü.Doktor sürekli nemlendir dedi.Nemlendiriyorumda ancak hiçbir faydası olmuyor. Diyette yapıorum amahenüz bi düzelme olmadı.Bana bi akıl verin ilaç krem vs değilde. Başka bir yöntemle bu çocuğu nasıl nemli tutabilirim.
Almirayildiz MilkLover diyetinizi gözden gecirin kacırdınız büyük ihtimal bişeyler var alerjiden kaynaklo bence
TheMeltem MilkLover Çok geçmiş olsun 🥺 nemlendirici olarak eğer kullanmadıysanız mustela güzel geliyor tavsiye ederim
Minikkus14 MilkLover süt yumurta tavuk et patlıcan domates balık mercimek buğday doktor bunların hepsini dene dedi bana ilk başta süt yumurta yaptım geçmedi et tavuk da ekledim hala devam etti sonra sebzelere meyvelere bakmaya başladık araştırın ve deneyerek bulun
Almirayildiz MilkLover bende onları yapıyordum ama kızımın da bagırsak tepkiliydi şimdi egzamaya cevirdi kızımın coklu besin alerjisi varmıs kapalı paket gıdalrın hepsinde aüt yumurta kuruyemiş var kızımn havuca bile varmıs cok sükür gecti ama yumurta yemeye basladıgında suratında egzama cıktı yayılıyo şuanda hata ama 18 ay diyet yaptıktan sonra degerleri düştü sükür
hemsire09 MilkLover benim bebeğimin rezeneye bile var alerjisi yediğiniz içtiğiniz her şeyi not alın denneye deneye bulacaksınız başka neye olduğunu, yazık yavrum çok geçmiş olsun🥲
MilkLover Almirayildiz 18 ay çok uzun bir süre , nasıl nemli turyordunuz kremler dışında bi yöntem uyguladınızmı
MilkLover TheMeltem teşekkür ederim mustela uzun süre kullandık hiç iyi gelmedi , La roshe kullanıyoruz daha iyi gibi ama kremler dışında bi yöntem bulmak istiyorum
MilkLover hemsire09 ya nasıl bulacağım bilmiyorum, sebzeden meyveden başka yediğim bişi yok. Swbzelerden olabilir mi
MilkLover Minikkus14 teşekkür ederim ,bu saydıklarının temel besinler bunlarıda yemeyeceksek ne ile besleneceğiz 🙁
hemsire09 MilkLover olabilir tabi benim bütün sulu meyvelerr alerjim var mesela sadece muz yiyebiliyorum. Domates, çilek, kivi, kavun,karpuz nar bunlar hep alerji yapabilecek besinler
Minisim19 Boynundaki yoğun kızarıklığı bilemiyorum ama göbeğinde olan sanki mantar gibi. Oğlumun bacağında vardı doktoru mantar dedi kremlerle geçti ama ara ara tekrarlıyor.
Neslihaninci MilkLover hazır aldığınız gıda maddelerinin içeriğini gözden geçirin mesela zeytin ezmesinde bile yumurta akı kullanılıyor yada ekmek aldığınız fırın sütlü ekmek vs yapıyorsa o bile etkileyebiliyor.Ayrıca süt alerjisi olan bebeklerde annenin diyetinden dana etini de çıkarırdı benim doktorum.Çocuk alerjide 2 yıl boyunca çalıştım maalesef çok zor 😔rabbim bir an önce şifasını versin kuzucuğunu
Cennet_annesi MilkLover allah şifa versin benim kızım da bebekken aynı durumdaydı sonrasında diyet yaptım belliki alerji iyi bi şekilde gozlemlemeniz gerekiyor bulamazsanız geçmez maalesef çok Zor
MilkLover hemsire09 anladım deneye deneye bulacağız napalım. Nemlendirme için krem dışında bi öneriniz var mı acaba
Almirayildiz MilkLover dıyete uyunca geciyo nemlendirici sürüyom hala var biraz bioderma kullanıyorum
Poyrik21 MilkLover geçmiş olsun canım benimkide alerjik bı bebek sadece mama ile besleniyo ama testlerde biseye alerjisi çıkmadı çok küçüktü test yapıldığında doktor bizede süt ve süt ürünleri alerjisi bu dedi ama alakası yok ek gıda ya falan geçtik biz arada kaçırıyoruz bazı şeyleri ama hiç alakasız bı zamanda birden kabariyo hala neye alerjisi var anlayamdk kortizonlu bı ilaç kullanıyoruz bı kere surdukmu geciyo ama sonra tekrar ediyo bebeğin vücudu geçtikten sonra yediğin herşeyi not et bence çünkü alerjisi neye varsa üç gün içinde reaksiyon gosterr demsti doktorumuz Allah yardımcın olsun
MilkLover Poyrik21 bizde o kremi iki kere kullandık kesin sonuç vermiyor ne yazıkki. Çok kaşınıyor kaşıntı için nemlendirmeye bir çözüm arıyorum aslında